Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Stevane samo se ti zabavljaj. Nemoj da si uzo knjigu slučajno da naučiš, da pročizaš nešto.
тек сад видим да ме као нешто прцате, мислио сам да причате о зеленом проливу своје деце или тако нешто пошто увек прескролујем страницу без читања
markić, što si ljutiša?
Markić, mojne si nakraj srca. Ničim izazvan si upao.
Bitićeš ti jednog dana roditelj. A možda i ne.
ako si baš debo, verovatno nećeš.
Biće on stvarno dobar roditelj. Pošto je tema za jadanje ja samo da se pohvalim da mi je lepo lolo
Stevane samo se ti zabavljaj. Nemoj da si uzo knjigu slučajno da naučiš, da pročizaš nešto.
Ајде пали, какве књиге, па да као ти истовремено воршипујем цара Душана и Гаврила Принципа. Оно јеботе, ко се ложиш на Фифти Цента и партијарха Павла.
S obzirom da se sutra šljaka privatno ja bih vas pozdravio.
Laku noć.
Kosmo, tebe ljubim. A vas ostale nek ljubi majka.
ljubac, srce.
е немој да заборавиш да свратиш до библиотеке е
Stevane ni to nisi naučio.
Stevane samo da znaš poljubac je izraz majčinske ljubavi, ne tuci je.
električar mi nije poslao privezak
javio i kosmopolita su prelili septičku jamu na posl 2 strane
sv sava vam neće oprostiti
ни цар душан
muči me proliv
ja, sinoc, pjan. krenem da spavam i setim se da sam zaboravio punjac u drugoj prostoriji, krenem da spavam i uzmem punjac i on nece da puni, i ja pijan akam po fonu i ne provalim odmah da je kablo crklo nego mislim da je ulaz i sjebem home buton akajuci se sa punjacem, i jutros provalim da je kablo i kupim novo (koje radi normalno) te moram da bacim 1000-1500 na buton dugme koje je bilo ispravno i koje sam pijan sjebo :(.doduse, jebe mi se generalno, jer mogu sve bez home butona da radim , nego je fora da hocu da prodam fone i da kupim sesticu a to mi umanjuje cenu za dvadesetak ojra.
Pročitao sam da oćeš da prodaš fon i da kupiš sestricu jebem ti sunce.
Sestre ne donose rode, već ih rađaju majke... I ja sam pročitao da hoćeš pazariti sestricu.
www.Kupindo.rs
www.Limundo.rs
EDIT : Da Vam pomognem