Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Sestre ne donose rode, već ih rađaju majke... I ja sam pročitao da hoćeš pazariti sestricu.
http://vukajlija.com/forum/teme/318-pesnicko-cose?strana=61#post_2533385
CITAITBoxer
Pročitao sam da oćeš da prodaš fon i da kupiš sestricu jebem ti sunce.TATIC
HAHAHA, desava se i meni, precesto da procitam totalno drugacije nego sto jeste i onda skk, pa procitam opet.LOL (moj prvi lol u civotu).
Mozda ce da mi zabrane ulazak u sengen zonu na neko vreme :(
Kad švercuješ Milove boksove laki strajka.
Necu da kazem da nisam to radio lol, ali nije to razlog.
шверцује шиптаре
Bongovi, pajpovi, zemaljski opijati?
Ispada da sam svercovao sebe :) po nemackoj policiji prekrsio sam maksimum boravka u sengen zoni. Po meni, nisam. Ali videcemo ko ce na kraju da bude u pravu. Da li ce david da pobedi golijata.. huehue
Offtipic
Gagicu jebem ti maiku
Јебо ти мој живот; будим се јутрос и набасам на бабу онако у гаћама, само је чекала тренутак да кревет зашкрипи, да ме савата испред врата собе са реченицом ''ајде иди по хлеб'' . Јебеш ти мој живот, ајде сачекај да се средим.
И управо ми стиже порука ''сиђи доле да ми поставиш сто''
Које јебање у мозак, и то од стране седамдесетпетогодишње девојке.
довољно за јадање, ја бих се рокно после тога сто посто не бих могао да живим са том сликом у глави
Ја сам био у гаћама јебига.
Ahahahah
Hahahaha
Kad smo kod jadanja, danas se parkiram ispred jednog marketa a ispred svi radnici, gomila. Ja prolazim i bacam neke forice tipa, "štrajk, a, pa jebi ga kada vas ubi konkurencija" oni ništa, ja opet "Ajde znam direktora DIS-a, pođite sa mnom da vas zaposlim tamo sve" Oni ni smešak da bace jebem ih.
Elem, umro im neki kolega pa se skupili ispred da krenu na sahranu.
Ovog vikenda sam išao kod drugara nekih u Beograd, izlazili smo u petaku kafanu Štikla i Burence, gde smo posle par tekila počeli da prilazimo devojkama. Drug i ja smo prišli grupi devojaka, on je prosuo neku foru nemam pojma i tu smo se svi upoznali i stali zajedno za sto. Ja sam se merkao sa jednom od njih, bila mi je baš onako simpatična, ništa sad preterano seksi ali slatka i simpatična devojka, svetlo smedja kosa i plave oči. Inače više volim crnke ali ona je toliko preslatka da me zasenila prosto. Malo smo počeli tu da pričamo, bolje se upoznajemo, ovo ono, pijemo zajebavamo se i do kraja večeri nekako pao je i poljubac, i razmenjivanje brojeva. Popodne kad sam malo došao sebi pitao sam je da li bi radje provela mirno veče sa mnom pre nego što odem iz Beograda nego izašla do grada. Pristala je. Oko 7 sati otišli smo na piće, provozali se malo po gradu i otišli do ortakovog stana na Voždovcu koji je bio prazan specijalno za ovu priliku. Sve je bilo super, sa ljubljenja smo stidljivo prešli na peting, a ubrzo i na sve ostalo, zadovoljio sam je oralno, što inače i ne radim ali toliko mi je slatka bila, a i ona je mene posle, nije bila nešto posebno vešta ali činjenica da ona to radi mnogo me je ložila. Nisam stavljao kondom iako je ona insistirala na tome, i imali smo sjajan seks, dva puta. Na kraju nam je i ostalo vremena da se spremimo i pridružimo društvu u još jednom izlasku. Sutradan smo ponovili ritual, ovog puta umesto misionara bilo je malo i doggy-ja, i ona na meni i znate kako to sve ide kad se probije led prvog seksa. Nakon toga ja otišao iz Beograda kući, rastanak je bio težak sa knedlama u grlu (jebiga, uvek tako prodjem kad sam romantik), dogovorili smo se da se ovde ne završava i da će ona doći kod mene već za 10-ak dana.
E sad, nakon svega ovoga dolazimo do ključne stvari, problema. Ja sam znao samo da se ona zove Ana, nisam znao kako se preziva. Kad sam kretao rekao sam joj kako sam upisan na fejsu da me doda da se čujemo. Dolazim ja kući kad vidim, dodala me, a prezime isto kao moje majke devojačko (koje je vrlo retko inače). Gledam ja u prijateljima imamo mutuala mog ujaka i njegovog sina (mog brata), dakle rodjenog brata moje keve, dakle isto prezime. Šaljem ja burazeru poruku ko je ovo brate, i njen link profila, kaže brate to nam je sestra iz Bg-a neka, ne znaš je, to je od našeg djeda brata od strica unuka. Meni se slošilo u sekundi ljudi moji, ja neverujem šta gledam, auuuu. Ona naravno nema pojma ništa o tome ko je moja keva i za koga se udala. Ne znam šta da radim, što se mene tiče da se trudim da izbrišem ovo iz glave kao da se nije ni desilo, ali šta ću s njom, ne mogu njoj to da kažem... koji blam jebem ti život
hahahahahhahaha
ujak ima fejsbuk
sta sve necu cuti
http://i1.kwejk.pl/k/obrazki/122105-trollejbus-mpk-lublin.JPG
Brate miran si.