trebo bi ti to jos koji put da jebes, a onda da nalozis roditelje da hoces malo da se upoznas sa rodbinom sto ne znas, pa da banete tako svi kod njih kuci.
Pardon bruse nisam mislio na tvoju familiju nego na maestrovu. Izvini stvarno nisam hteo za tvoju. Nego da nas ne pobanujes jer diramo maestrovu sestru
jednom sam i ja tako, peto koljeno neki kurac, sutradan saznao
daleko to, a i nisam znao jbg
e sve to ne bi bilo čudno, nego kako je baba saznala da sam tu noć jebao tu "rodicu", sutra ujutro kao zvala moje kući
wtf
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Na fudbal više nemoj da ideš,vidiš da si bolestan...
ложи вас избјеглица бре, пре неки дан је питао да ли је океј да јебе сестру из степојевца а сад као јебо неку другу из београда
pa moj djed je imao brata od strica, a to je njezin djed
od strica djed, je stric bratove unuke njenog djeda?
Ja sam jedared hteo da spavam sestru tog tipa dedovog brata strica ujne dete šurak kum komšinice pas, ali me odbila :'(
trebo bi ti to jos koji put da jebes, a onda da nalozis roditelje da hoces malo da se upoznas sa rodbinom sto ne znas, pa da banete tako svi kod njih kuci.
ложи вас избјеглица бре
No shit Sherlock
и понесите куртоне ко зна ко ће кога јебати
da, sto kaze pseto, napravite neke porodicne orgije tamo da cukundeda bude ponosan na vas.
Nemojte ljudi vise ima brus da nas pobanuje jer mu diramo sestru od dedine sestra strica
неразумем русински напиши на српском
Ako postoji neko "Family Fun" pakovanje.......
Nemam takvu sestru I don t care, dedinu familiju poklali u Jasenovcu.
http://www.dodaj.rs/f/3X/JT/3nLmuYgl/avatar.png
Pusti brkove, pa je jebi s brkovima. Skroz je drugačije
totalno druga vrsta sestre, ta iz stepojevca se ne preziva ni kao ja ni kao moja keva devojački
Pardon bruse nisam mislio na tvoju familiju nego na maestrovu. Izvini stvarno nisam hteo za tvoju. Nego da nas ne pobanujes jer diramo maestrovu sestru
jednom sam i ja tako, peto koljeno neki kurac, sutradan saznao
daleko to, a i nisam znao jbg
e sve to ne bi bilo čudno, nego kako je baba saznala da sam tu noć jebao tu "rodicu", sutra ujutro kao zvala moje kući
wtf
A gde si tu na toj mapi? To ti je 18to koleno...presamiti nju još par puta preko kolena pa se pohvali majci, kad već ujaka ne vidjaš...
gde 18to matori, ovo je četvrto najdalje ako ne i treće
A što bi? Ovo mu je peto koleno, to je i zakonski jebljivo.