Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
zakonski ne znam kako je bruce, al mislim da je nesto mnogo blisko, kakvo peto koleno, skoro svaki drugi ciganin je ok pred zakonom.
nemoj me banujete zbog rasne netrpeljivosti, samo se zajebavam.
Evo kaže brus da je peto..jebo ti sebe kad ne znaš peto koleno...nisi joj ne prezime znao oma jebo...
a šta kaže djedo na to?si se pohvalio kako vam je familija jebljiva?
хахахахах царски пост
MAESTRO JESIL ♦ SESTRU ?
Ne znam bruse danas te se plasim, danas nesto lako banujes zbog seksa i dozvolje og a kamoli sumljivog. Msm da je pred zakonom posle petog kolena a za crkvu posle sedmog kolena. Prico nam nastavnik veronauke pre par godina...
pazi ovde: http://www.svetosavlje.org/listarhiva/Home.aspx/Message?msgId=51328
Crkva kaže da ako vam je zajednički čukundeda onda ste osmo koleno, niste rod za brak, ako je zajednički pradeda onda ste ŠESTO koleno, ima smetnje za brak ali je uklonjiva (crkveni eufemizam za "daj hiljadu evra"), vi ste dakle OSMO koleno, zajebao sam se u računu.
čoveče mi smo izbjeglice, rasejani smo po celoj vojvodini + beogradu, jedva kontaktiram i sa ovim najbližima
i ha, mozes slobodno da se pohvalis ujki kako si mu jebo sestru :)
Što ne jebeš ujnu ko sav normalan svet
Ajde sta te briga manje ti kosta svadba. A i ako te neko pita kakva ti je sestra ti mozes da pricas iz iskustva.
Što ne jebeš ujnu ko sav normalan svet
lako je ziveti zivot napamet
znas ti dobro
od tebe sam video
i necu pustiti uzdah
kad zamislim te
oprosti,vreme je dodslo
da krenem dalje
da se osetim ponovo libero
axaxaxaxaxaxaxa
crkva je mnogo licemerna cini mi se tu. ovamo propovedaju "maestro, ne jebi sestru", a deca adama i eve se jebali ko sa kim stigo iznapravili 7 milijardi podomaka.
i sta im fali? ziveli svi po 1000 godina.
http://www.dodaj.rs/f/1J/A5/4wmS8Ap6/avatar.png
evo produžena verzija za retardirane pošto vidim da ih ima. kojom logikom je ovo osmo koleno? mora biti bliže
A daj vase slike da vidimo koliko licite
eno ti gore link, pročitaj
i sta im fali? ziveli svi po 1000 godina.
loool, ovo naravno nije istina, bog ne postoji kao ni adam ni eva, nastali smo evolucijom
не може склопити.
До 4. степена, брак је немогућ
Од 5. - 7. степена, брак је могућ, под условом да се добије дозвола од Синода или архијереја (у зависности од степена сродстава)
Од 8. степена па надаље нема никаквих сметњи, брак се може слободно склопити.
Hahah brate, moram da se izjadam, sajt je u tolikom kurcu da je najinteresantnija stvar u poslednjih mes dana los trol na koji se bar ljudi zajebavaju, ali mozda je to i ok :D xD