Moram nekom da se izjadam :((

1. Aman. Ali bilo se lepo podsetiti i suvovine, kudikamo sam ja veća poguzija nego što sam zakeralo. U Evropi bi mi za to sve ponudili bušan kroasan i/ili espreso/Earl grej čaj.

2. Sam sam dok te ljubi drugi neko

3. јебеш ти мој кивот.
    Силазим доле да једем неки пасуљ са шаргарепом без меса, питам бабу има ли неког меса којим случајем, одговара она уз неки погани осмех ''нема. и сутра ће бити пасуља, ал ћу правити и палачинке''. И сад не могу да провалим шта је хтела да каже јебено, да се палачинке једу уз пасуљ? Или да су замена за месо?
    Какве небулозе прича девојка ово није нормално. Настала је цела фрка око њене глупе изјаве ''нема меса, ал ће бити сутра палачинки'' , у јеботе.

4. Ја купио пет ћевапа а једе ми се шест ал то сам фазон схватио тек када сам се вратио из максија јебем ти живот овакве ствари желим дубоко да потиснем.

5. боли те пенис, увек можеш себи да објасниш.
    ствар је у глупим свакодневним изјавама.

6. Šta bre kukaš, palačinke dobiješ sutra i kukaš. A da si šiptar pa po ovoj zimi da prelaziš madjarsku granicu sa jednim rancem na ledjima, zato što ti neko reko da tako treba? I posle te još vrate a ti od toga nemaš ništa, samo tvoja država dobije lovu od amera.

7. pa lepo ti baba objasnila da joj je žao što nema mesa nego je klot pasulj i da će ti se sutra iskupiti time što ćeš dobiti i palačinke

budi srećan zbog toga, ja nisam deset godina pojeo palačinku, a da je nisam sam ispekao

8. ako ga ne pojedeš danas, žvakaćeš ga i sutra

9. je l to ona ista baba što hoda u gaćama?

10. I ja isto tako Bruse. Ima babu da mu napravi pasulj,palačinke,šenokle i krofne,da mu isplete čemper i popke, da ga mazi i pazi i kuka.

Ti se ženi ako ti ne valja baba pa kuvaj sam.

11. немојте тућ баке :(((

12. zato što ti neko reko da tako treba?

еј, јавио, да се не враћамо на тему. Ако је ово плагијат онда сам ја плагијатор!

13. Imam ja ženu, ona umuti testo - to ti je porodična podela posla, žensko meša, ja prevrćem.

14. Mala Vidra
    je l to ona ista baba što hoda u gaćama?

ја ходам, бака салеће.

15. Pusti sad to. Nego kad se ženiš?

16. Bruse, blago tebi, ja sve moram sam.

17. Baka te troluje ljuto.

18. трол бакица је топ 3 пожељних бака :)))
    https://www.youtube.com/watch?v=xI70jICjoK8

19. Ja sam tako bijo kod koleginice posle nekog kolokvijuma, i pored njih šest (sve ženskinje) ja i mesio, i peko i mazo palačinke. Sve sam :-(

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.