Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Mali problem samo nastane kod činjenice da je i ova tvoja nekoj sestra.
Meni paše daleko...jedan u dubaiju drugi u londonu..a taj iz londona je već bivši...i mnogo redje dolaze nego svaje, tako da sam na dobitku kako god okreneš...
si jebo?
Pazi porodica je drustvo sa neogranicenom odgovornjoscu
Lako je tebi, moje svaje sve u krugu tri kilometra od roditelja...
Celt, pa ono, u jednu ruku jesam u drugu ruku nisam...
onda sve ovo sto pricas je samo u teoriji.
ja jos cekam da cujem da je neko jebo svastiku. silne price a u realnosti kurac.
Jednog dana rešio moj bata, mom detetu da postane tata.
Ja ne jebem ni ženu, čuj još i svastiku. Ni Kaizenovi ovi rumunski serveri ne trpe baš svašta.
E vidi, nije teorija...iz prvog braka jesam...u obe ruke...
Znam brate da nije u redu, glupo skroz, bez veze, nije moralno....u svoju odbranu bih rekao da sam bio mlad, razvaljeni nekom vutrom, bio na vikend braku i tako...
Samo epilog da ne bude da je maestru ta sestra neka autorka sa sajta
To bi bilo odlično. Vidiš da nema cimanja mnogo. Osevapila bi se ovde.
Jedared sam slušo na nekoj televiziji (ne našoj) nekog čiku, kako je branio incest sa ovom stavkom.
Ljucki mozak kad se žargonski rečeno "napali" ne razlikuje dete-roditelj, brat-sestra, ujak-sestričina, tetka-bratanac..itd itd već ide po princupu ONA IMA PIČKU tj, ON IMA KURAC.
Djoto kazi to dedi kad ti dodje sa puskom
Nemam dedu.
A NEMA NI DEDA PUŠKU HAHAHA
JER JE MRTAV KAPIRAŠ HAHAHAH
Došao ja kući baki iz inostranstva, zove komšija na kafu - kae, druže, nisi bio sto godina hajde dođi na kafu-pivo-meze. Metanišem - baš fino što je čovek me poželeo i hoće da ugosti. Dođem tamo. čeka me na solici pored stola laptop i Android smartfon - eto kad si već došao da mi malo pregledaš tehniku nešto ne radi šta je to za tebe pičkin dim xexe. Lepo dva puna sata proveo instalirajući programe, popravljajući sjebano i objašnjavajući a šta je taj ram što si reko da moram da dokupim da dere bolje morel bez tog ako mentem bojim se da ne sjebem šta jel to skupo, ma poselo bilo vrh zabava. :'-(
(Ali ipak čoveku hvala na kafi, pivu i ovalu suvog. ;o)...)
Zaboravio si šta ovde znači kad te neko zove na kafu.