Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Nisam na četu krsta mi. Ljep je zic inače desni ovaj
Zaveštaj nekome šifru naloga, da znamo kada da te kandidujemo za:
http://www.darwinawards.com/
Дубоко сам потресен егзистенцијалним мислима гледајући ово http://www.imdb.com/title/tt0421715/ Није да и иначе не мислим о томе, хеј, то је живот. Али ово је био добар окидач за нагомилане емоције. Ридао сам једно 10 минута у своја 4 зида. Пишем то сад неким незнанцима. Сутра ће људи из мог окружења гледати ону кежуал камену фасаду као да се ништа није догодило... Истински сам потресен.
jebe me to što sam od pre mesec dana nezaposlen pa nemam overenu knjižicu.
još mi samo taj kurac fali da me špricaju za keš lovu zbog glupog zeca.
patuljastog nakaznog
Ja mislim da si previše pažnje dao tome. Neće ti ništa biti ako te ne špricaju.
znaš li ti da te životinje ližu sopstvene šape i šupak?
Ako bude trebalo, podbaciću ruku ako ne onda ništa.
u svakom slučaju ove nedelje okupljam ekipu za vikend. jedemo paprikaš
Tetanus daje jednu finu mirisnu notu zečjem mesu. Najsličnije je piletini, ali malo miriše na borovinu i užegli kozji loj.
џаба што ћеш да му се осветиш тако што ћеш да га скуваш у паприкаш, опет ће та иста екипа да те усере од зајебавања што те је ујео зец па мораш да примиш тетанус, плус што си се неколико пута малтретирао по дому здравља ЗБОГ ЈЕБЕНОГ ЗЕЦА ХАХАХАХАХА
baš sada razmišljam o tome... moram nešto smisliti oko toga kako sam nabavio zeca.
odraće me od zajebavanja
Odakle ti zic ozb?
Ozbiljan sam za ovu aromu gore. Smrdi opasno.
SAVJET: Zovi na gulaš ljude koje ne voliš, šta oni moraju znati šta je u gulašu. Otruješ ih, riješiš se leševa i ja ti povoljno sredim pasoš zemlje po izboru. Šta kažeš?
kupio od nekog seljaka iz aleksinca
Nelol Neš brt
može seltiče. norveški ima prioritet
veliki pozdrav za l@kija
OK. Kad budeš čistio tragove trovanih nesrećnika, zovi. I tu sam ekspert.
baš sada razmišljam o tome... moram nešto smisliti oko toga kako sam nabavio zeca.
odraće me od zajebavanja
Реци гањао кер неког зеца и таман га млатно шапом и ти наиђеш и отмеш му зеца. Кер скочи на тебе и закачи те мало очњаком по прсту и сад мораш да примиш тетанус. ваљал?
Xaaxax bolje da si napisao spasavao je jednoroga
neće da mi daju tetanus.
Kao, nije strašno pizdemaćerine.
dali mi antibiotik i nogu u dupe.
al su se pre toga ismejali svi koji su se u tom trenutku zatekli.
axaxaxaxaxaxa pa lepo smo ti rekli da sedis kuci i da cutis nije ti nista. Sad ti ozbiljno kazem pa koliko puta bi ja trebao da primim tetanus (iskreno ne znam kad primis koliko si bezbedan i ne znam da li sam ikada primio tetanus) kad odem na selo pa se sto puta posecem na neko sranje ili me neka zivotinja tako malo ogrebe ili sitan ujed....