Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
моју швецу је "угризо" медвед када смо били као клинци у зоолошком врту. неки поларни медо блејао у оном делу где је подмладак врта зато што је исто клинац, у ком је слабија заштита и све, и за фазон 5 секунди колико нико није гледао у њу дошла је до њега да се игра и кренула да га помази по ћили јер је мали слатки бели медоња и он отворио љуте а опет тако младе и невине чељусти и таман да је грицне тетка је спази и повуче руку те остаде само огреботина на прстима. онда је ћале ишо са њом до њихових просторија и питао тамо неког мбо мпензу и те ветеринаре шта се ради кад неког угризе медвед јери довољан само тетанус. они људи били у фазону а што ви небих ко сав нормалан свет гађали крокодиле кованицама и хранили слонове флипсом него морате да вас уједају медведи... на крају је све испало ок, добила је тетанус и научила важну лекцију, да се албино босанци једноставно грубље и потпуно другачије играју од осталих клинаца
ЕДИТ: сад ми рекла, ипак није угризао него закачио шапом
to je istina.
Vidro, reci da se paze našijeh ugriza.
znaju oni to već :)
Poplavio mi je nokat na palcu posle basketa u kraju danas. Je l' postoji neko sredstvo da se spreci da ne otpadne?
Uzmi kremu Dermazin (ili Argedin, isto je) i maži u tankom sloju preko cijelog nokta. Meni pomoglo u istoj situVaciji. Pozdrav tebi i tvojima.
EDIT: Maži svakih 2-3 sata.
Hvala ti. Pozz
Ma ništa, Nikolase. Nego, Neše, koji su ti antibiotik dali?
Neše, jesi živ?
Neše?
Neee....
"Ne ljuti se, čoveče" jednostavno nije igra za mene.
A samo ime je apsurdno.
Ništa draže nego zavrndaljiti tablu sa čikicama niz put
Ta igra je bolja od Monopola, rata i prenosa skupštine zajedno!!!!
Pola godine me niko nije dodao na fejzbuku, onda me u jednom danu doda četvoro muslimana iz Novog Pazara, koje nikad s očima vidio nisam, i svi sa radikalnim islamističkim stavovima koliko sam mogao da opazim.
Jesam li postao meta?
To je namestio ili rasni ili cika bulja
ja sam mislio da ti radikalni,pa bilo ciji da su,ne znaju kako se koristi komp.
Pola godine me niko nije dodao na fejzbuku
овај део вришти на плач и грцање у сузама
:((((((
nemoj bre da ti silujem staru i starinu staru i zensko dijete od stare i tvoju degenericnu guzicu pizda ti materina govedja mrs!!!!
EDIT: I onda ces da vidis sta je plac i grcanje u suzama (zaboravih ovaj dio u bijesu sorry)
овај део вришти на на фрустрираност :(((
хеј малени чекаоничару, не мој уплашен бити ;о)
Isto mi je rekla i tvoja stara kad viđeh kolko ženi raščepljena pička.
ај се помиримо