Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Brt, prcajte ga (figurativno), kontam da je mladji, može se s njim manipulisati. Kad je ortak bio s cigankom nekom (polutanka, al nama nije bilo bitno), 2 godine nije mogao da bude živ, možte i vi dok ih ne rasterate.
Je l' jebo on to?
Zato me glavobolja i hvata jer mala deluje pride i kao jebeni psihostoker, ne bih rode na odžaku jer realno klinja do pre 2-3 godine nije znao sebi pertle svezati a sad kao da veže pelene....
Ne znam matori, zaista. Jesi pricao sa njim o svemu?
Pa ko je stariji jebem mu mater? Nalupaj ga ko konja i ne salji mu vise pare iz pecalbe.
Salim se, mozete samo da ga duvate(figurativno, pogotovo majka) ako je tako resio i samo cete se posvadjati s njim ako preterate sa kenjanjem. Ako je tek poceo da jebe udarila mu picka u glavu. Nabaci mu neku dobru jebulju al znaj da ce onda otkinuti za njom.
Najbolje da pustite da ga samo prodje.
Lukše, možda sam prestar za te stvari, ali poslušaj moj savjet:
1. Zovneš tu jadnicu na ručak
2. Spremiš kesten-pire sa šampinjonima
3. Ponudiš joj koju žestu/pivo
4. Usere gaće, šefa i stanicu, motku, zastavu i himnu
5. Ne dođe nikad više.
Imam još planova, samo da se sjetim....
U dva zadnja predloga minikelta i pseta prebijaju, sa strane RS sa druge stara bečmenska škola ulice. Sad jedino ne bih da robijam ako smešam one Valdove droge i te gljive, jest da je debela rošava ljana sa tajnim planovima da zagazduje mi hacijendom ali i ona je nečije dete.
Nemaš ti tu šta. Pogotovo što nisi fizički prisutan tu. Ako je voli ili je osetio pičku ajd zdravo. Da ne šalješ pare počeće da obija trafike ako mu zapnu. Pogano. Tuča neće da ti pomogne slabiji je i u teranju, izbošće te vilom
A i ti Lukse, rasturio si tolike brakove, ne možeš jednu usranu vezu. he he
Ma mos se jebati lukse ako do pre par godina nije umeo pertle da veze ko sto kazes sad jebe 7 puta dnevno i do jaja mu je. Ima da bude zatreskan dok mu se srce ne slomi ili nadje neku drugu da jebe.
Što ne montira DC motorčiće na zvono bicikla i ne čita Goddardovu biografiju ko ja tih godina, izrod jebeni...
Ma skuhaj joj lisičarke i ubaci ovo:
http://twirl.blog.hr/slike/originals/af63376c20c1ea7948b9d1f487735d10.jpg
Valdemar će se složiti s parolom: ZAVODNICOM PROTIV ZAVODNICA!
Nema leba dok ne nađe lepšu xD
E lukso a koliko godina ima?
Gljivu ili đevojku, Rađarde?
Ako ima 17 ajd zdravo.
Pa nije valjda luks sa 17 pravio zvonce za biciklu hahahaha
Lukse, brate plati sto jura nekom baji da je odere od kurca i da se fali po čaršiji....
Hahahahaha
a da ti luks, zarad viseg dobra jebes tu debelu i kazes brati da je kurva.
mrzece te malo, al proce, bolje nego da toj napravi dijete.
E kelte ja pomislio isto to al je mnogo bolje ovo javiovo da se ne svadja sa bratom
Cekam da vidim kolko godina imaju mozda i ona voli njega, sta?!?!