Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Koristim ja komp samo mi je tel jači sa konfiguracijom stostruko jbg
Ako je poplaveo onda će ti otpasti nokat i ima da ti raste godinu dana.
Bokseru druze, zavrsi mi konacno onaj posao.
Nema ga ni na fejsu usta ga jebem brt. Ima takve tripove da ga nema po 10 dana. Rešavam ti, ja kad obećam smeš da se zakuneš u to.
šta sereš ti marko,..... a je car (ime njegove majke, al ne bih da ga ovako pišem).
добро ајде цео интернет да зна име моје кеве јебем вам бога
бохоре обриши пост
KEVA TI SE ZOVE RUDNIK??
Brate, ne budite stoka.
за који си ти курац мала модератор, побриши ово нервирате ме
evo pobrisala sam, kreteni su, nemoj se ljutiti.
све побриши одма
Vidro dabogda ti se punjač zapalio ko Badnjak lolo
Brat moj 10+ godina mlađi već 3 meseca voda debelu rošavu ribu stariju od njega 3 godine, mota malog kao Šiptar pitu. Ni ja ni stara je ne volimo jer kapiramo da hoće u kuću da nam se useli :if you know what i mean: - plot je skoro kao u španskoj seriji osim što nemam kućne pomoćnice niti kućnog prijatelja popa.
http://i.imgur.com/JRfQLSw.png
da ga prevaspitavamo?
Tuga, ništ ne sluša, promaja kroz uši + nabacio neku frizuru, jebiga ja ne znam kako da to opišem - obrijano sa strane a gore plastić.
Jebi ga, ja bih pozvao tebe i brata na terapiju u Bijeljinu, al' posto je Semberija crna rupa RS, nista od pomoci. Steta, bio je fin momak. :)
Stavite mu drogu u ćevape pre nego što se sastane sa njom, onda će ga ona odbaciti, ako je strejt. Ali ako je narkomanka, eto je sledeći put kod vas na ćevapima, jbg.
Ili joj pustite pesmu
https://www.youtube.com/watch?v=r-ysvb156f4
Mitke, ako nisi shvatio ja bih da se on izvuče iz nelordstva trolololo
Stavite mu drogu u ćevape pre nego što se sastane sa njom, onda će ga odbaciti. Ali ako je narkomanka, eto je sledeći put kod vas na ćevapima, jbg.
Hvala, prijatelju dragi Valdemar, upisujem sve opcije. Čekam da Bohor i Pseto postuju, pa da izvažem šta mi je činiti, jbg oni su ti jaki sa tim škilji-baka-na-kapiji-vizdom šemama ;o)
Je l' jebo on to?