Lukse meni did jednom rekao da su te botice najzajebanije kad namirisu dobru kuću, nema tu pomoći dok se samo ne raskanta ili je omlatiti od kakav cosak. Mada zdruge strane bolje i to nego da je član snp 1389
Jeste, dok ga ne navuku na svoju vodenicu sve može, to je naša kuća, to je naša beba, to je ñaš život...a posle, murš iz moje kuće i mog života a i dete nije tvoje...
ако му је то прва риба (а други је средње и јесте) не бери бригу, то ће пући за мјесец или годину дана али пући ће (и што је најбитније, неће ти у кућу). пази шта ти кажем.
ahahaha i misliš da će da je ženi? o pobogu...
Na vreme ti povedi računa...u pravu si i apsolutno te podržavam...
Kosmo, samo se ti smej, za par godina eto tebi snajke...
Ja rekoh da situacija ozbiljna, jedan od retkih momenata kad jebeno ne pišem gluposti na forumu. Kosmopolito decxko, što me jebeš na muku moju...
Lukse meni did jednom rekao da su te botice najzajebanije kad namirisu dobru kuću, nema tu pomoći dok se samo ne raskanta ili je omlatiti od kakav cosak. Mada zdruge strane bolje i to nego da je član snp 1389
Ma to su đečina, stisnuo pubertet, ne znaju šta će od sebe. Ima za dva mjeseca dramatično da raskinu, pate 3 dana i svako svojim putem
lukse nasilje je dobro resenje ali treba znati kada ga koristiti :dalaj lama pseto:
Povedi ga bre u klabing sprcajte dve glave navatajte neke kurvice da vam popuse i shvatice i sam sta si se stiso
Jebo to, to mlado, to Ne zna Vučka
ovaj moj reko da se ženi sa 18, al lud je na majku. i ne radi to svako...
Eto ti Kosmo..a ti bi volela neka zlobnica da ti se useli, pa plac, pa šljivik, pa talijanske pločice pa sve napola?
a nee, reko je da će on njoj u kuću. mada imam neke šume u potkozarju... sad brinem.
Zavisi mogu li se pločice raščlaniti na polovine ;-)
EDIT: E, to, to, kozmo, ušumu, ako mala naloži vatru sirovijem drvima jednom rukom dok drugom skua gra' ljuti, položila je!!!!
Mogu. Al nijedna polovina ni kurcu ne vredi.
Jeste, dok ga ne navuku na svoju vodenicu sve može, to je naša kuća, to je naša beba, to je ñaš život...a posle, murš iz moje kuće i mog života a i dete nije tvoje...
Jebem ti sunce Mrljo ja kad tvoj post pročitam ko da sam popio pešest rakija.
Ne znam de sam.
I babu mi vrati
E da. Elek je pička.
U pravu si. Samo bez "dete nije tvoje" a umesto toga "pola plate za alimentaciju".
Hahahaha od kud znaš?
onda nek se vrati mami, razumeću ga ja...
ако му је то прва риба (а други је средње и јесте) не бери бригу, то ће пући за мјесец или годину дана али пући ће (и што је најбитније, неће ти у кућу). пази шта ти кажем.