I remember at school, this ginger kid used to always smell wierd when it rained, and walking through town when it rains, you can't help but notice the stench coming from a ginger.
So, is it a genetic condition?
EDIT i odgovor! i think its because they are prone to piss themselves and its obviously the aroma of ammonia being released by the rain
aaa jedna moja drugarica se loži na ove riđe, to joj neki fetiš. I pošto ih nema baš puno, čim vidi nekog dzindzera obavezno padne seks.
uuu vukašin će da jebee :D
VUKASINE MA KAKVE GOD PLANOVE IMAS SA TIM DETETOM NECE TI USPETI SPRECICE TE BORCI ZA LJUDSKA PRAVA!!!
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/169068_142213002507006_100001549213087_268027_5544890_n.jpg
Jesi srećan sada, Vukašine? Jesi li?
Ah, isijava ljubomora iz vas :)
To mi je sestra rodjena bolidu.
Nek' neko zove miliciju pre nego što bude prekasno za jadno dete!!!!!!!!!!!!
Pazi, fore su ti postale bolesne, mozes ti to valjda bolje, a da nije toliko bolesno :)
сестра? још горе...манијак
Ha ha Christine epic win!
Nemojte tako, zovite onu Ptar Panovu drugaricu, ima koristi oboma.
Jovanice sreco, mozete vi to i bolje :)
Mislim, poceli ste da zakazujete.
Morate bolje nesto da smislite, a da nije bolesno :)
JA CU OVO DA PRIJAVIM MILICIJI!
Ahahahahah
Why do Ginger people smell when it rains?
I remember at school, this ginger kid used to always smell wierd when it rained, and walking through town when it rains, you can't help but notice the stench coming from a ginger.
So, is it a genetic condition?
EDIT i odgovor! i think its because they are prone to piss themselves and its obviously the aroma of ammonia being released by the rain
Мрште бре с ове теме!!!1 Овде се људи јадају!11111111
Вукашине знамо се ... Не можеш ни да узвратиш како треба..ццц
Stvarno ovde se Vule jadao sto je ridj a mi mu stajeno na muku :D
On se kurčio što je riđ
http://vukajlija.com/forum/teme/26926-prozivanje-dzindzera eo vam teme! :)
Jovanice, postalo je jadno koliko ne kapiraš nekie stvari :)
Svuda sam ridj :)
pa i dole