U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
aaa jedna moja drugarica se loži na ove riđe, to joj neki fetiš. I pošto ih nema baš puno, čim vidi nekog dzindzera obavezno padne seks.
uuu vukašin će da jebee :D
VUKASINE MA KAKVE GOD PLANOVE IMAS SA TIM DETETOM NECE TI USPETI SPRECICE TE BORCI ZA LJUDSKA PRAVA!!!
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/169068_142213002507006_100001549213087_268027_5544890_n.jpg
Jesi srećan sada, Vukašine? Jesi li?
Ah, isijava ljubomora iz vas :)
To mi je sestra rodjena bolidu.
Nek' neko zove miliciju pre nego što bude prekasno za jadno dete!!!!!!!!!!!!
Pazi, fore su ti postale bolesne, mozes ti to valjda bolje, a da nije toliko bolesno :)
сестра? још горе...манијак
Ha ha Christine epic win!
Nemojte tako, zovite onu Ptar Panovu drugaricu, ima koristi oboma.
Jovanice sreco, mozete vi to i bolje :)
Mislim, poceli ste da zakazujete.
Morate bolje nesto da smislite, a da nije bolesno :)
JA CU OVO DA PRIJAVIM MILICIJI!
Ahahahahah
Why do Ginger people smell when it rains?
I remember at school, this ginger kid used to always smell wierd when it rained, and walking through town when it rains, you can't help but notice the stench coming from a ginger.
So, is it a genetic condition?
EDIT i odgovor! i think its because they are prone to piss themselves and its obviously the aroma of ammonia being released by the rain
Мрште бре с ове теме!!!1 Овде се људи јадају!11111111
Вукашине знамо се ... Не можеш ни да узвратиш како треба..ццц
Stvarno ovde se Vule jadao sto je ridj a mi mu stajeno na muku :D
On se kurčio što je riđ
http://vukajlija.com/forum/teme/26926-prozivanje-dzindzera eo vam teme! :)
Jovanice, postalo je jadno koliko ne kapiraš nekie stvari :)
Svuda sam ridj :)
pa i dole