U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
A on kao pokušava da troluje to je najjače od svega!
Gingers can't be trolls!
kljucna rec je pokusava
Ne, jebes trolovanje, nije to fazon, fazon je kad ti je zanimljivo :)
Narandžasta boja gasi ženama libido, znaš. Farbaj se dok si mlad.
http://www.youtube.com/watch?v=-ek8zzIeis8
E imate drugu temu na kojoj mozete da me prozivate, ostavite ovu temu na miru :)
Ajmo tamo da ne spemujemo ljudima temu!
http://www.youtube.com/watch?v=jL-8yzd9lgo&feature=related
GINGER!
Ne jebem.
Reme oćeš da skupimo pare da ti kupimo jednu Albanku ?
E, od svih žalopojki ovde, Remeova je najgora.
Imam pet kolokvijuma sledeće nedelje, a nemam poriv da zagrejem stolicu na drugi način sem zurenjem u ekran s otvorenim brauzerom.
Brienne na zapadu ništa novo! Kucam seminarski i prozivam dzindzere!
Pjere 'oću Rumunku. :)
Može...one su malo skuplje...moraćeš duže da čekaš....
Daj neki žiro račun da ti uplatimo lovu!
Добио сам рачун за воду као да ми је у згради седиште ватрогасног друштва. Јебаћу им матер.
Требао бих да се одирем од учења, а не могу. Немам концентрације ни за шта, па чак не могу ни да сједим дуже од 15 минута. Премрзан сам нешто сам себи, и намртво нервозан.
Помагао сам данас комшији око сијена, од дизања бала ћу вјероватно сутра упалу да имам, а тренутно ме пеку руке и ноге, искасапљен сам вас цио. Шаке ми смрде од јебених рукавица к'о да сам носио јебене ознојене кинеске патике + синтетичке чарапе, исто ознојене.
Danas sam bio na plazu i iznerviralo me krdo podgoricana, koji se ponasaju ka' da je njihova plaza. Seru, prde, bacaju smece okolo, divljaju... Serem im se u usta divljacka. Ne mogu ka' co'ek da se okupam, prije ljeta, dok nije guzva. Inace, voda je bila FE NO ME NAL NA, pa je to izvuklo donekle situaciju.
Kraj je školske godine, profesori prete da će da me obore, imam nenormalno da radim, a toliko mi se ne radi da je to bolesno.
I jeste da je lako reći "Zapni sad", ali bukvalno mi je muka više od škole i od glupavih lektira.
Seobe su me dotukle, da ne pričam da me sutra čeka na drini ćuprija, a nisam je ni uzela u ruke.