Moram nekom da se izjadam :((

1. Spemuju mi zid na FB-u.

2. ja ne mogu više ovako. svaki dan saznam za neke nove delove koje treba dokupiti, a keva svaki dan dobija nove ingeniozne ideje šta bi još trebalo da radimo. i na kraju dodjem na internet da pobegnem od sve prašine i peska i sranja, i šta me dočeka?! jebeni 502 proxy error! pa jebote! i da! ladno mi nisu pustili poster! jebote! a genijalan je! http://vukajlija.com/var/products/posters/201105/129298/u-medjuvremenu-u-meks.jpg?1306774092
    dobro, možda nije genijalan, možda nije za odabrane, ali jebote! nisam ni trežila u odabrane da ide! a kakva govna puštaju! i ne znam na koju foru mi neko dao nusmi! jebote! ovo je da popičkiš!

3. jebote kako perverzno i bolesno izgledaju ove čizme! skoro ko profil slika od selenijum

4. jel da da je nenormalno! vidi ih koji su ludaci! http://www.youtube.com/watch?v=CEiMA3QtYWc
    eto, moj poster je edukativan, a oni neću da ga pustu...

5. samo da ne vide ovi naši cigani ove skija-čizme, osećam da bi im pored životinjskog printa ovo bila glavna senzacija.

C60...bar te neko primetio, pa makar i kreten

6. Obrisah post. Previše jada xD

Ma najgore kad ti iskače čet od jednog, a ti samo hoćeš da se crveni onaj pored. Kurac.

7. elem, kad se svi žalite da se žalim i ja. Zagoreo sam kao ugalj, keva mi leži pored mene u spavaćici i gleda tv i sve mi nešto pogane misli proleću na trenutak kroz glavu.

8. Ja moram da se pozalim da sam procitao Sosovu glupu pricu.

9. pane jesi li se nekada zapitao za svoje mentalno zdravlje, kada ti keva lezi pored u spavacici a tebi misli pogane???? sose evo ja te ne zezam....

10. to sam samo hteo da opišem kolko sam zagoreo, mojne bukvalno sve da shvataš :P

11. jbg kada sam bukva-lista... elem i ja sam zagorela, kmeeeee

12. ti si žensko, kako žensko može da zagori samo mi to objasni molim te?
    ja da sam žensko...eh...svaki dan..

13. shvaticu ovaj moj zagor kao zatisje pred buru, ako me razumes.... i grozno je kada je zena zagorela sve me boli..... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i ja bih svaki dan, ali sam se malo smorila, pa ono prija samoca, ali nisam znala da se i seks racuna.... =D

14. Radio neki moleraj danas...izgoreo sam na suncu ko licna...ličim na jebenog indijanca...i sutra moram, au pičku materinu.

15. sutra neces izgoreti rekli su kisu valjda....

16. jbg, onda radimo enterijer...al onda šiba promaja...

17. a mozda su i slagali za kisu.... =DDDD

18. Petar Pan Pezo$
    ti si žensko, kako žensko može da zagori samo mi to objasni molim te?
    ja da sam žensko...eh...svaki dan..

Човече, инспирисао си ме!

19. Мислим да је "ја да сам женско трпао би се као луд" став последњи стадиум загорелости. Тако да, верујем имењаку.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.