Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Stivene, bila sam, nije tačno, samo odranizovana akcija pandura u civilu, smakli 10ak dilera, što su malko nudili tabletice po masi. Delovalo je kao gužva.
jebenni 502 proxy error ide mi po ganglijama!!!!!
И како је било?
Skroz super :) Baš sam zadovoljna.
Črč, idi ipak lekaru, neka ti provere krvnu sliku... Možda je nešto trenutno, premor i sl, ali ipak je bolje da provere...
I knooow forget :( Al' me je nešto strah.
Čurč, ili si gladna ili trudna, po simptomima :)))
Ja sam totalno isapo iz takta kada sam saznao da ganeri imaju bonus od 17 poena na prijemnom za faks i da im je skolovanje bez obzira na uspeh u potpunosti besplatno, i po prvi put u zivotu osetio jaku mrznju prema njima.
дискриминацију спречавамо дискриминацијом. баш личи на нас.
Oh kul, jos jedna lepa vest, burazer se jutros požalio da mu trni vrat, do kraja dan ceo utrneo i nije mogo da diše, jedva ga izvadili u hitnoj i rekli mu da je na psihičkoj bazi.
Најбољи ортак с којим сам већ 12 година на прс' у дупе ми је био најбољи ортак док није нашао девојку (своју прву девојку). Сад је стално са њом (већ око годину дана су заједно), и сморио је више и Бога и нас остале из друштва. Не одваја се од ње.
Али није то срж проблема. Дакле, цело пролеће се с њим договарам да идемо на море, и све време ми потврђује да ћемо ићи, чак је износио и неке предлоге. Данас сам поново покренуо ту причу, и сазнао да он иде са девојком на море... Што је најгоре, није први пут да ради тако нешто.
Без њега отприлике не умем да замислим да негде путујем, увек ме извуче кад се сморим.
Кога да убијем, њега, њу, или себе?
едит: не замерите ако сам ово исто постовао више пута, вукајлија РАЗВАЉУЈЕ како багује
sub focus, imam isti problem. identičan.
a mislim da ću ubiti nju.
-.-
grrr!
kako se smorim kad ovo 'vako baguje, ne umem da opišem...
Nađi i ti devojku ili dečka, samo nađi...
нисам ја баш тако мали као што се да закључити из поста, не брини се ништа за мене и моје девојке (: него је овај ортак из приче малко стидљивији и избирљивији, па је тек са 18 имао прву девојку :D
Bio ja u svom selu za vikend, i resim sa ortacima da odemo do drugog sela (5 km od naseg) da vidimo sta ima tamo...otisli tamo u diskoteku, nastavili da cugamo, pijani smo i dosli, i posle pola sata resimo da odemo, ortak Boki nas ceka napolju u kolima, mi krenuli napolje, kad iskoci ispred mene jedan klinac iz mog sela i pocne da paranoise "sos, zovi bokija, zovi bokija, oce da nas biju, brzo ga zovi" ja gledam okolo ne vidim nikakve nadrkane face reko "ma Boki nas ceka, nece niko da vas bije" kaze on meni "oce oce, onaj me gleda non stop, onaj onaj, onaj tamo, oce da nas biju, zovi Bokija"... ja pijan ide mi se kuci, okolo sve klinci (4-5 godina mladji), de cu s njma da se vijam...reko ortaku Rudiju "aj idi po Bokija, ovi klinci istripovali da oce neko da ih bije", Rudi ode po Bokija, ja odem do tog lika sto gleda ove i zagrlim ga, kazem ja njemu "e, istripovali ovi klinci da oces da ih bijes" kaze on "koji? jel oni?" ja reko "da", kaze on "pa ocu da ih bijem", reko ja njemu "ma sto oces da ih bijes klinci su to, pusti ih" kaze on "onaj je govorio za moju sestru da je kurva, za nju je govorio" a riba stoji pored...e jebiga sad mislim se pijan, ide mi se kuci, rudi i boki stoje iza mene i njima se ide...reko ja njemu "aj nemojte da ih bijete, nama se ide kuci, ja cu otic do njih i lupit svakom po dve cuske i recu im da ne pricaju vise" kaze lika "ok, necu ih dirati" ja reko, "ozbiljno?" kaze lik "da"...ja se vratim do klinaca, udarim im cuske, vise onako da ovaj vidi da im udaram nego sto sam im zapravo uradio..proso rukom kroz vazduh...kazem ja njima "nece vas niko dirati, samo popite pivo i ne provocirajte nikog i idite" kaze jedan od klinaca "pa nismo mi nikog provocirali" ja reko "a sto si prico za njegovu sestru da je kurva?" kaze mali "ma sta ja prico da je kurva, nisam ja nista prico, ta riba se lozi na mene, proganja me a ja je izbegavam celo vece"...e jebi ga...neko me ovde laze...verovatno oboica...Boki nas cima da krenemo kuci, ja reko klincima "nece vas niko dirati, samo nemojte da se kurcite" oni se zahvale i mi odemo...
sutradan se opet smaramo u nasem selu, i kontamo mogli bi opet do drugog sela, setim se ja i pitam u kolima "e, jel zna neko mozda sta bi sa onim klincima od juce?" kaze rudi "dobili batina cim smo izasli"...e jebi ga mislim se...obeco sam im da nece batina dobiti...reko "joj, onaj lik me zajebo, obeco mi je da ih nece dirati...sta ja sad treba? da ga vijam okolo?" kaze rudi "onaj lik sto si ga grlio?" kazem ja "da", kaze rudi "da vim si ti otiso od njega ja sam mu reko 'e, aj nemojte ih tuci dok smo mi tu, mi bi isli kuci' i lik klimno glavom"...e jebi ga...
a nisu ni dobili neke batine, junacki su krenuli da beze, ovi iz drugog sela ih vijali, bacili flasu i razbili im staklo na stojadinu...
sad me grize savest sto nisam zastitio klince jer su to ocekivali od mene..al bio sam sabotiran sa svih strana...mada verovatno i jesu zasluzili malo batina
jbg sose neuspeli pokusaj herojstva.... jadna deca.... a i te klinke napaljene, ju ju ju.... ja sam roknula sa rolera vecera, izuljala sam lakat, i imam ogromnu masnicu na mom ogromnom dupetu!!! inace sam profi, ali nisam vozila moje rolere nego od drugaricinog muza, jer je moj pametni burazer otisao sa kolima, a moji su ostali u kolima, i popizdela sam, sada me nece vise zvati profi....
Ja moram da se pozalim da sam procitao Sosovu glupu pricu.
Takođe.
+1
pa nije toliko glupa, pokusao je da bude dobar...
Sose, po tvojoj priči dozvolio sam sebi da zaključim da si ti neki kontraverzni biznismen u tvom kraju.