Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
drugi put to uradi u toaletu, a ne pored kompa :))))))
De smem tvoje da lajkujem? Posle bih morala da brišem lajk na njihovim slikama, pa ponovo da udaram pečat. Tvoje lajkujem ko Saša Matić. Kliknem negde :)
hahhahahahah Ima da ga koljemo na prelu.
Mess, http://vukajlija.com/zabava/posteri/13227-nista-me-ne-pitaj
Ovako premećni glavu i istresaj vaške. Ako ispadnu, vašljiva si i idi sa sajta dok se ne istrebiš.
Ako ne ispadnu, onda imaš gnijde, i idi sa sajta dok se ne istrebiš :)
Komade, ja sam se selila u poslednje dve godine četiri puta. Sa decom, sa psom i mačkom.
Sad nemam psa, nemam mačku. Deca su još uvek sa mnom. :)))
Ovog meseca sam jedva "namakla" pare za stan! :P
Htela sam samo da ti kažem da te razumem! :)
Nisi u toku, ne mora da ide u wc, ovo je bondova stolica
http://vukajlija.com/var/products/posters/201012/54151/stolica.jpg?1301801865
Nemam bre vaške! Svrbi od vrućine, kako izađem napolje na sunce počinjem da se ždrapam. :(
ОБЈАСНИО!!! :)))
messalina, meni drugarica vaspitačica u vrtiću i redovno ih dobija, a ima preko 30 godina...
Ја никад нисам имала вашке. Прали смо се сваки дан. :Р
:baca se po podu i besno udara nogama i rukama:
NEMAM VAŠKEEEEE!
nije to sramota, sramota je da ih imaš, a ne kažeš drugarima pa dobiju i oni...
ja kada sam imao podstanare u kosi, mazo sam se petrolejom, rodjak me ganjao sa upaljacem da me pripali.
šta reći?
Brate sestro Messalina, možda nemaš vaške al operi glavu bre :P
Cuti i vici kanafa...
Jok. Iz principa sad neću. Ako već imam neke ljubimce, maziću ih, paziću ih i zvaću ih Sima!
Mešalino baksuze, sad natera i mene da se češem!! Čim neko pomene svrab i mrave mene počne sve da svrbi. Grrrrrrr
Mislim da vaške baš vole čistu kosu...
502 Proxy error moj dobar drugar
Иди на www2.vukajlija.com :)
Ja imam još jednog druga, Internal server Errora.