To je zato što nisi tela da lajkuješ moje slike. Eto ti sad na! :p
De smem tvoje da lajkujem? Posle bih morala da brišem lajk na njihovim slikama, pa ponovo da udaram pečat. Tvoje lajkujem ko Saša Matić. Kliknem negde :)
Pošalji im mejl o svom problemu i napuši onu jevrejčinu raspalu što drži sajt. Reci mu da srče rumunsku spermu.
Komade, ja sam se selila u poslednje dve godine četiri puta. Sa decom, sa psom i mačkom.
Sad nemam psa, nemam mačku. Deca su još uvek sa mnom. :)))
Ovog meseca sam jedva "namakla" pare za stan! :P
drugi put to uradi u toaletu, a ne pored kompa :))))))
De smem tvoje da lajkujem? Posle bih morala da brišem lajk na njihovim slikama, pa ponovo da udaram pečat. Tvoje lajkujem ko Saša Matić. Kliknem negde :)
hahhahahahah Ima da ga koljemo na prelu.
Mess, http://vukajlija.com/zabava/posteri/13227-nista-me-ne-pitaj
Ovako premećni glavu i istresaj vaške. Ako ispadnu, vašljiva si i idi sa sajta dok se ne istrebiš.
Ako ne ispadnu, onda imaš gnijde, i idi sa sajta dok se ne istrebiš :)
Komade, ja sam se selila u poslednje dve godine četiri puta. Sa decom, sa psom i mačkom.
Sad nemam psa, nemam mačku. Deca su još uvek sa mnom. :)))
Ovog meseca sam jedva "namakla" pare za stan! :P
Htela sam samo da ti kažem da te razumem! :)
Nisi u toku, ne mora da ide u wc, ovo je bondova stolica
http://vukajlija.com/var/products/posters/201012/54151/stolica.jpg?1301801865
Nemam bre vaške! Svrbi od vrućine, kako izađem napolje na sunce počinjem da se ždrapam. :(
ОБЈАСНИО!!! :)))
messalina, meni drugarica vaspitačica u vrtiću i redovno ih dobija, a ima preko 30 godina...
Ја никад нисам имала вашке. Прали смо се сваки дан. :Р
:baca se po podu i besno udara nogama i rukama:
NEMAM VAŠKEEEEE!
nije to sramota, sramota je da ih imaš, a ne kažeš drugarima pa dobiju i oni...
ja kada sam imao podstanare u kosi, mazo sam se petrolejom, rodjak me ganjao sa upaljacem da me pripali.
šta reći?
Brate sestro Messalina, možda nemaš vaške al operi glavu bre :P
Cuti i vici kanafa...
Jok. Iz principa sad neću. Ako već imam neke ljubimce, maziću ih, paziću ih i zvaću ih Sima!
Mešalino baksuze, sad natera i mene da se češem!! Čim neko pomene svrab i mrave mene počne sve da svrbi. Grrrrrrr
Mislim da vaške baš vole čistu kosu...
502 Proxy error moj dobar drugar
Иди на www2.vukajlija.com :)
Ja imam još jednog druga, Internal server Errora.