Moram nekom da se izjadam :((

1. Opusti se Lego, vodiću te na koktele :)

2. Opusti se Lego, vodiću te na koktele :)

Treba da me nagrdite, a ne nagradite!

Срам те било. То је та данашња омладина....

Preuzimam punu odgovornost na sebe. Moja majka nije kriva što sam ispao ovakav kakav jesam.

3. Opet me neko prestao pratiti!
    Alooooo bre!!!

4. Opet me neko prestao pratiti!
    Alooooo bre!!!

Nisi mejnstrim, nisi nikakav strim, nije izvesno ni da li imaš bradu... šta očekuješ? Sutra ja češljam listu ljudi koje pratim, nema više mesta. Frka, a? :)

5. Ajde Slavko da se pratimo medjusobno lolo

6. Sutra ja češljam listu ljudi koje pratim, nema više mesta. Frka, a? :)

Ne bi se usudio!

7. Slavko ne razume moje zelje i potrebe.
    :(

8. Ne bi se usudio!

Ako ne dokažeš da imaš bradu, kao čovek, sve je moguće!

9. bedak je kad skontaš da ti je trenutno naj društvo za kvalitetnu pijanku bivši dečko. a još veći bedak je kada ti je ista preko potrebna.
    pff.. odo' da ga iscimam. i odo' u park posle.

10. Na, ucenjivaču kleti!

Da ti kažem iskreno, ja ne znam zašto Smarko stalno tvrdi da je najlepši vukajlijaš. Verovatno nije video tebe. Mislim, ja idem na ono sirovost i divljaštvo, ali ti si neki lepotan i imaš bradu. Ostajem verni pratilac!

11. 'Де бре, Смарко је млађан, што му је аутоматски плус. :)

12. Da ti kažem iskreno, ja ne znam zašto Smarko stalno tvrdi da je najlepši vukajlijaš. Verovatno nije video tebe. Mislim, ja idem na ono sirovost i divljaštvo, ali ti si neki lepotan i imaš bradu. Ostajem verni pratilac!

A jes' čovek umetnik sa tastaturom, bog te mazo. Promeni taj nik u "Ox the silver-tongued". Bolje će ti pristajati. :)

13. A jes' čovek umetnik sa tastaturom, bog te mazo. Promeni taj nik u "Ox the silver-tongued". Bolje će ti pristajati. :)

Pa brzo ti to čitaš, vidim... Oćeš sad da ti lupim ovde spojler de mu mesto nije? Oćeš da ti kažem šta će biti sa Simonom? :)

14. http://www.youtube.com/watch?v=3h7AqRdKQLA
    Нисам ни за Палилулац... Плачем и тугујем! АААААА! ПЛАЧЕМ И ТУГУЈЕМ!

15. Pola sata nemam internet i IPTV jer je u mom selu oluja rešila da istrese i zadnje govno iz oblaka... jedva se vratih na sajt...

16. Слушам Виа Америка од Зане, више пута узастопно.

17. Уроше црни, шта је с Хуом?

18. Само сам на кратко променио...
    :/

19. Ево да се изјадам.... не могу да спавам и идиот сам.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.