Moram nekom da se izjadam :((

1. Ja zamijenila noć i dan i tako mi već dva-tri dana propadoše.

2. danas po povratku sa šljake bila spremna sve da učinim za čašu limunade i temeljnu masažu...došla kući, sludele me druge obaveze i ništa od masaže...
    legla da odspavam malo i prošla me želja.
    što sam starija sve manje imam snage za sitna zadovoljstva...sve mislim :čemu?...

molim boga da je trenutno i da je prolazna faza...da neću da se pretvorim u neku tetku koja samo ume da rinta i džvanjka, da neću umeti više da uživam...

3. kosmopolita. to se resava vrlo lako.
    dodjes kuci. okrenes svog coveka ako nije prisutan i kazes mu "danas moz da jedes samo govna ili nesto usput ako kupis" i iskljucis telefon. Ako imas decu posaljes lepo to napolje ili kod druga. Obrnes kljuc. Pustis muziku. Legnes u kadu. I mastas o vatrogascima malo.
    I onda ces da skapiras da su sitna zadovoljstva keva. I nikad ih neces bataliti. :)

4. Ali te tetke cak ni ne razmisljaju o tome, ni nemaju te zelje, zar ne? Meni zvuci kao da si bezbedne.

5. Јее, космополита, тек сад сам одвалила ко ти је на аватару. Контала сам да је она жена Клинтон. Који трип, сунце ти пољубим.

6. Ja zamijenila noć i dan i tako mi već dva-tri dana propadoše.

Хахаха, каже 2-3 дана.... Еее..

7. da, bre, vatrogasci...može.
    fala vi, žene, na podršci...

8. ja nisam vatrogasac...

9. javio
    ja nisam vatrogasac...

Да, ти ПАЛИШ! :р

10. jano, fala za sliku...javio ti si banderaš?

11. nece fable 3 da se pokrene....

12. nece fable 3 da se pokrene....

ma to je govno. Batali.

13. mah ubija vreme.... no skill game...

14. Да. То је тај осећај. Да ти јебем пролеће. Пу!

15. ako oš da ubijaš vreme mogu sada da ti nabrojim 5 igara koje bih igrao ali nemam vremena. da kvalitetno ubijaš vreme :)

16. nema mi vise hg520s neta, sada hvatam neki spori dlink, pi. komsije raspale sve zakljucale

17. Сељаци блокирају ВОјводину, не знам хоћу стићи кући сјутра. Аааааааааааааааа

18. ae nabroj... kad vec ovo govno neradi....

19. e ovako: 1. Amnesia the dark descent (to obavezno.)
    2 Drakensang the River of Time
    3. The Whispered World
    4. Angry Birds.
    5. Dead Space 1 i 2.
    kupi Battlefield 3 na jesen ako ti je baš dosadno.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.