U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Баци маму да се играмо..играмо...ИГРАМОО
ne bockaju ljude, a komarkuše naravno.. al' ne bi' da zalazim u reprodukciju insekata :)
http://www.youtube.com/watch?v=I3tppUDQJ60
Mnogo mi nedostaje Faca i mnogo ga volem.
gde je faca?
Preko sedam gora, i sedam mora, i sedam vukojebina...:)
to si napisao tako tugaljivo da sam pomislila bog zna sta. Jeb se slavko :)
:*
Ahahahahha! Zar si mislila da...? Ahahahhahah! Pa neće ni bog svašta :)
Naočare za sunce su mi stalno prašnjave. Ne znam kako. Popizdim, obrišem ih i stavim u futrolu. Futrolu stavim u kutiju za cipele. Kutiju za cipele stavim u ranac. Ranac stavim u putnu torbu. Putnu torbu stavim u ostavu.
Sačekam 3 dana. Izvadim putnu torbu iz ostave. Ranac iz putne torbe. Kutiju za cipele iz ranca. Futrolu iz kutije za cipele. Naočere iz futrole. Pogledam - kad one, seme im se zatrlo, opet prašnjave.
Probaću da ih držim u frižideru.
То значи да у футроли имаш прашине. :Д
Uzeo sam i to u obzir.
Јуче ме гађао неко јабуком с терасе док сам возио бицикло. Глават сам али ме промашио.
Капирам да би и мени било смијешно да гађам покретну мету, урнебесно да је погодим, али ја сам возио јебеним булеваром ђе се много брзо вози. Јебига, немамо бициклистичке стазе. Углавном, да ме је стрефио, подлетио би некоме под точкове гарант. Јебем ти будале које не размишљају.
Па где год да их ставиш накупиће се прашине, једноставно мора.
U subotu sam bio na hipodromu i SVAKI PUT kad se nisam kladio na trku, potrefim pobjednika, a kad god pustim tiket, konjina lipše pred ciljem i izgubi, jedan je čak i zbacio džokeja. Nisam prso previše love, ali JE L' MORA TO TAKO REDOVNO???
To veče sam otišao na momačko veče kod drugara i danas mi je još loše, ozbiljno.
Набавио наочаре (због мале потребе, не видим натписе издалека), и имам диоптрију -0.75 на лево и -0.5 на десно око. Прекјуче сазнао да се минус диоптрија наочарима не може исправити, и сад ме занима који ја курац уопште носим те наочаре? Стварно немам преку потребу за њима.
Zato sto ako ih ne nosis,tek ce onda dioptrija da ti ode u kurac :D
блах... робија... и што ми stalk-ујеш профил на вуки, сисо? :D
Sad se zvanično topim... Ništa ne pomaže, ni tamna zavesa, ni folija na prozorima, ništa... Mogla sam da biram da mi soba gleda na šumu i sad da uživam u hladovini, al' ja uzeh ovu sa sunčane strane. I to jer sam čula da su svojevremeno neki momci noću visili po drveću i gledali devojke dok se presvlače, pa ih posle policija jurila po šumi. I eto, reko' bolje da se ja topim nego da me manijaci gledaju... Sad se kajem...
Ја сам морао да трчим узбрдо пре сат времена, тако да знај да може и горе...
:))
Uroše, hvala ti što me razumeš :)