Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Muči me jedna glupa instalacija. Mnogo. :(
Deinstaliraj to, i aj zdravo!
Pa da nisam čekala da se skine 8gb, ne bih se akala, ovako...
Ženske me uvek pogrešno protumače. Čak i kad munem kompliment, uspeju da izvrnu. Da l' je to do mene ili su prirodno prsle, nemam pojma. Uglavnom onaj fazon "Danas si baš lepa - što, juče nisam bila? - š majku ti jebem".
Konkretan primer:
Pre par dana, ne znam sad tačno kad, bilo je nešto nalik sredi, jebem li ga, drugarica se naljuti na mene zbog čiste gluposti. Daklem, sedimo u parku nas pešes, standardne priče, Mladić u Hagu, bugarski Bebeto na vratima Humske i tome slično. U jednom trenutku ortak dijabola spazi na zemlji isečak iz novina sa reklamom banke, jebem li ga, valjda, na kojem je bila nacrtana novčanica od 20 evra. Tu nastaje zaplet:
-Brate, vidi nekom ispalo dvaes evra. Aj duznemo!
(tu se uključuje pomenuta drugarica)
-Debilu, vidiš da nisu prave pare. Kako si jadan, pa ja se ne bih sagla ni da su pravih 20 evra.
(meni ne preostade ništa drugo nego da uputim ovo, na prvi pogled, bezazleno pitanje)
-Izvini što pitam, a za koliko bi se sagla, ako me razumeš?
I, naravno, naljuti se.
Žene, jebem vas usta.
hahahahahahaha care xD
Hahaha!
pa tulu stvarno...ccc
tulume, ne razumeju sve devojke to, ako me razumeš :P
Tulumbas xDDDD brate ako se nismo nasli evo.. I ja imam isti problem.. Koji je kurac Sa danasnjim ribama !?? Za najgluplji komentar podizu nos.. !
place moja drugarica i ja joj dajem maramicu.. i kazem : " Eo ti paloma ocisti oci.."
Zalepi mi samarcinu iz cista mira.. i ja se izvinjavam posle nedelju dana.. i ona mi objasnjava... Pa kao ima neka Pesma od onog sabana Djusa De on svrsava kurvi po faci i daje joj palomu da pocisti oko.. I upucuje joj iste reci..
Чек да се изјадам ја. Нисам ноћас ока склопио. Неколико комараца се некако увукло у моју собу, и народски речено, јебало ми кеву. Легох око пола 3, и кад сам схватио око пола 5 да нема шансе да се успавам прекривен преко главе, устадох у циљу да пронађем говна и потаманим их. Сад, ја убио двојицу, или тројицу, али један је и даље некако остао у животу... Изгубио се и он некако након што је свануло, па сам склопио пар сати сна.
Ако нешто мрзим, то је кад ме нешто спречава да спавам, или ме буди на силу.
Као шлаг на торту, на крају ме је говедо ујело за табан.
ahahahahahhahaahah, ja se na to nikad ne bih naljutila. ako me razumes XD
fejl! ubio si dve ili tri, jer su samo žeMski komarci, odn.. komarkuše, te koje ujedaju, piju krv, šta već.. muški su oni džajant.. i oni ne bockaju :))
tako da, im'o si nekol'ko žeMskinja u sobi last najt.. bolje idi da se pohvališ :D
Прави мушкарци се не хвале...
al' se i ne jadaju :D
Е јебига онда...
Хахахахах тулуме јеботе!
Пеки, урачунај у то јадање и Кристинн товар :))
Nedostaje mi moja biblioteka... :(
ja i dalje smrdim na luk. vec 2 dana :)
Rekla mi keva da sam seljačina što sam odvrnuo Žareta i Gocija sad! Puca do Manjače se čuje!
Rekla si da muski komarci ne bockaju :) !?