Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
kooooooliko me nerviraju ljudi, retardirani ljudi, koji palamude o politici na glupom fejsbuku! izbacuju neke kao "uber urbane" statuse, naširoko iznose svoje mišljenje o nekoj društveno-političkoj temi, imaju mišljenje o svemu jebote!!!! a mišljenje im je govno!
lemajo, http://vukajlija.com/misljenje/92453
ne se stresiraj, što bi mi, južnjaci, rekli :)
Definitivno menjam nick
Ekipu s kojom povremeno varim u dvorištu škole je danas uhvatio jebeni direktor i svi popili momentalna isključenja iz škole, a ja nisam bio sa njima samo zato što sam morao da popravljam elemente i otiš'o kod profesora umesto na odmor... Jebeni trip...
e baš tako kris. ma ne nerviram se, nego mi bre muka. majke mi, mislim da svaki put malo povratim u usta kad vidim tako neki status....
ma, razumem taj trip.. mešavina gađenja, transfera blama i željenja.
zato ja bataljujem fejzbuk, gubim mlados' oĐe.. ima maaaanje takvih pacijenata :)
U dvorištu škole, u po' bjela dana.Pa nije ni čudo.
hahahaha u dvorištu škole! hahahahahaahahah pa i treba da ih izbace, kad su toliko glupi da u školskom vare! hahahaha čuš! u dvorištu škole! hahahahhaahah
Ma fora je to što nam je mestašce zabačeno, iza radionice gde niko ne zalazi sem nas i povremeno domara da ošiša travu i gde nema apsolutno ničega, i sad valjda treba da šire ovo sranje i direktor tu prolazio sa još par njih i uhvatio ih, nisam ni ja siguran šta je sve u pitanju, nijedan od njih ne odgovara na poruke...
možda je i diša hteo da vari pa ga bilo blam pred vama :)
Direktori mršte u kancelarije! Kod nas redovno pomoćnik obilazi WC-ove da vidi puši li ko. A WC nam jedino za to i služi. Od milošte ga zovemo ofis. Nego su nam ga nešto pregradili, ostalo metar s metar.
Vukašin neće da me prihvati u prijatelje!
Mene prihvatio i zablokirao. :(
To rade i kod nas, al' me boli ja ne duvanišem uopšte...
Poruka stigla malopre.
Xela, škola ne moža te šalje na testove, samo roditelji. Ako te škola šalje, onda mora da prijavi policiji, pa da dobiju službeni nalog. U suprotnom to je kršenje ljudskih prava.
Ne'm pojma, meni je samo ovo poslao.
Edit:
Nisam ja u pitanju, ja danas nisam bio sa njima.
Realno. Oni ne mogu vama zabraniti da varite. Drugo je što je bilo u školskom dvorištu pa za to neka kazna da se dobije, al' da ih škola naćera da rade testove meni je van pameti.
Много често ми се појављујеш на екрану.
Aj nou, Buksno. :) Al' me na drugom serveru ima manje. :)
Сад АЈ ноу. :) Извалио сам, него рек'о ај мало да се јадам.