Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ја сам јуче трчао по оном жутом, ситном песку, и онда сам пао, и песак ми све упао у уста. :(
Moram ozbiljno da učim sledećih 20 dana. Nema da izlazim iz kuće.
A treba to izbaciti iz sebe. :))
Našla sam neki rozi lak u kući, maltene nov. I k'o za inat na ovaj današnji dan prvi put u životu rešila da namažem roze lak. Kad sam namazala to sranjce na nokti, počelo je nešto opako da bazdi. Valjda je ovo namazano sranjce bilo ukvareno (jebem li ga da li to može) ili je sastojalo neke radioaktivne ili neke druge materije štetne po okolinu da je toliko počelo da dismr da zamalo nisam pala u nesves'. A acetona u kući ni kap k'o za inat!
I tako, u pola 1 ujutru ja krenula da tumaram da tražim negde da kupim aceton. Sreća pa imam prijatelje koji me primiše u to gluvo doba i udeliše malo te, ah, dragocene tečnosti. Sad razumem onaj ruski film "Soni princ" (Soni - kao od soli) kad im fali so pa bi dali kovčeg dukata za gram, al' gi nema!
Messalina, zasto nisi mogla toplom vodom?
Isuviše sam kasno shvatila da opasno isparava, a trebalo mi je nešto jače da ljagu skinem s sebe, ako me razumeš.
E kurac. Ali sad gledam za neki homemade trip, i mene zadesi tako nesto ponekad.
treba da imete domaću komovicu u kući - em je dobra za obloge protiv temperature, em dobra za masažu, em skida lak sa noktiju (doduše, skida ga i sa nameštaja, ali ništa nije savršeno)
Kako glupa tema, jeee
nem net, pored toga me zesce mrzi d zivim, i pisem osisanom latinicom i svi mi kenjaju zbog toga
Murinjo, znaš kako kaže moj ujak alkos kad mu kenjaju što pije (a živi sam kao pustinjak)? "Nije vuk za kim psi ne laju!"
Ja volim da se poredim sa konjima, imas li neku za konje?
Napadaju nam kaizena.
http://www.facebook.com/vukajlija/posts/128560070557339
:šmrc:
Koja je kurčeva razlika između muslimana i ovog na slici. Po čemu se razlikuju? Po godovima? Ovome na severnoj strani raste mahovina, a ovome pečurke?
Bombaš prokleti. Dobar sterpo.
Не капирам ни ја мајке ми.. Него су људи дебилчине, воле да се праве паметни.
Ne nego vole da hejtuju jer nemaju postere i defke u odabranima, jer samo umeju da seru, ja to najbolje znam.
Sik ima ovaj iskrivljeni turban
http://www.akshaykumar.org/newspics/sik3.jpg
Dok mudžahedini imaju obmotane krpe na glavama.
http://topnews.in/law/files/terrorist-attack.jpg
Bez obzira na to, poster je dobar i lepo me nasmejao kada sam ga video.
Nije paradajiz već je paradajz. Nabijem vam ga...
Otkopcao mi se brus. A mrzi me da se naginjem skidam majcu i zakopcam ga...
AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Sta je dule?
Zamisli da su ti pale gacice i da ti orasi vise slobodno. Bila bi i tebi neugodnost :)
molim te uozbilji se :))))