Moram nekom da se izjadam :((

1. Jadao bih se ali koga realno boli kurac za moje probleme?

2. Evo ja ću da te saslušam, otvori se.

3. Ne bi da te smaram, manje više sve je sranje.

4. Mojne eleku da se jadaš, ismijavaće te, reci meni.

5. Mojne eleku da se jadaš, ismijavaće te, reci meni.

Jebo ga ti, pusti me da malo okajem grehe i pomognem narodu. Kad već ne mogu sebi.

6. Ma takvima kao što si ti tuđa muka je najslađa ( nije da nije i meni, ali pssst ).

7. Ćuti, čuće nas neko.

8. Nemam ja ni prave probleme, stvar je u tome što postalo teško da slušam i gledam iste ljude.Postajem pravi autsajder, 13-to prase.I čini mi se da sve baš boli uvo za mene.Čak i roditelje.Imaju još dvoje djece pa što bi brinuli o meni? I tako...

9. Postajem pravi autsajder, 13-to prase.

Ja tako već godinama, navikneš se. Ali ne brini, vojska i zatvor to sve promene.

10. Nema kod nas u Bosni nema redovnog služenja vojnog roka jebiga.A u Zenicu mi se ide nešto.Jedino da sačekam da izgrade ovaj najnoviji zatvor u mom selu a to će potrajat'.

11. Mogu ti reći da je KP Dom u Zenici odličan za početnike. Čak je i atmosfera skoro kao u školi.

12. Pazi sranja, živim u ovoj vukojebini cijeli život i čekam da se nešto izgradi ovde i oni hoće da naprave zatvor.Ali eto kad zaglavim mogu da odem kod stare na ručak i vratim se u ćeliju za 20 minuta.
    http://www.kurir-info.rs/planeta/bih-se-zaduzuje-da-izgradi-zatvor-39677.php

13. iz komšiluka treeeeeešti neki lejm domaći rep.. jbte.. fuj.

14. jeboteee, meni nije jasno kako neko može da sluša ona sranja o.0

15. Hoćeš da kažeš da je C-ya sranje?! Aj napusti objekat.

16. tog umetnika nisam ni pustila, nemam hrabrosti, pričam za ono što iz komšiluka dopire, nemam pojma ko je izvođač.

17. Odustajem, ovde ni dupli viski sa lajnom ne pomaže.