Moram nekom da se izjadam :((

1. Otišao sam da se ošišam ali mi frizer danas ne radi -.- uh uh... stvarno sam nervozan sad

2. Udario sam u tuđu nogu na treningu i napukne mi extensor digitorum longum m.

https://media.giphy.com/media/zZiwdZ7c8yDG8/giphy.gif

3. Скочко, друже, ти сав израњаван.

Јбг, не знам шта је, не разумикем латински, али желим ти брз опоравак.

4. Skočko, ako je došlo do rupture tog mišića, zajebi trening i strogo mirovanje kući. Ako ne bude potrebna rekonstrukcija tetiva, dobro ćeš proći.
    EDIT: i nije longum, nego longus :-)

5. Ruptura, RICE, sve je ok samo što boli i nesposoban sam, rek'o sam da neću longetu, izlijepio me kinezio trakama i pijem himoral. Problem je što vučem i povredu Tibialis anterior m. iste noge već dugo, dugo, sve me sastavilo xD

6. Onda batali trening i posveti se tome, inače nećeš moći da stojiš na petama i da ideš uz stepenice.

7. ja 18. imam turnir, ja do tad ozdraviti moram :D

8. Možda 18. decembra, ne prije.

9. Ubošću se steroidom.

10. na ovaj lep dan prehladjen sam curi mi nos i bole me pluca :((
    iskasljavam zelenu spermu nije toliko lose

11. ima li neki rastvor u vodu da se razmuti da izbacim sve iz sebe

12. Izujedala me hobotnica pizda joj materina.
    Skocko pre sparinga proveriti da covek nema sinu u nozi... Salim se, cvolenika je cudo...

13. Ma ja sam konj, nije niko kriv :D

14. Operisah se u utorak. Devijacija. Kažu nije strašno. Kurac nije! Ne verujte ljudima, nabavite psa. Ili kornjaču. Od bolova, pritiska i temperature toliko omekšah da sam slušanje Radia S pronašao normalnim.

15. A jes lepo peva ovaj Giboni mamu mu hrvatsku.

16. Treba i ja to da radim, sta je problem, ima li drenova ili jos guraju gazu unutra?

17. Spusti roletne, uključi klimu, neka ti neko od ukućana donese hladni napitak, gledaj u jednu tačku i zamišljaj da si džiboni dok slušaš radio s, brzo će ti vreme proći, a možeš i da se igraš da zamišljaš za svakog umetnika, pa ćeš malo biti željko joksimović, malo željko samardžić, malo dženan lončarević, pa onda plot tvist leksington bend, a onda aleksandra radović i slično. Mislim da ćeš zapravo imati vrlo interesantnih nekoliko dana druže, lep oporavak želim.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.