Skočko, ako je došlo do rupture tog mišića, zajebi trening i strogo mirovanje kući. Ako ne bude potrebna rekonstrukcija tetiva, dobro ćeš proći.
EDIT: i nije longum, nego longus :-)
Ruptura, RICE, sve je ok samo što boli i nesposoban sam, rek'o sam da neću longetu, izlijepio me kinezio trakama i pijem himoral. Problem je što vučem i povredu Tibialis anterior m. iste noge već dugo, dugo, sve me sastavilo xD
Operisah se u utorak. Devijacija. Kažu nije strašno. Kurac nije! Ne verujte ljudima, nabavite psa. Ili kornjaču. Od bolova, pritiska i temperature toliko omekšah da sam slušanje Radia S pronašao normalnim.
Spusti roletne, uključi klimu, neka ti neko od ukućana donese hladni napitak, gledaj u jednu tačku i zamišljaj da si džiboni dok slušaš radio s, brzo će ti vreme proći, a možeš i da se igraš da zamišljaš za svakog umetnika, pa ćeš malo biti željko joksimović, malo željko samardžić, malo dženan lončarević, pa onda plot tvist leksington bend, a onda aleksandra radović i slično. Mislim da ćeš zapravo imati vrlo interesantnih nekoliko dana druže, lep oporavak želim.
Otišao sam da se ošišam ali mi frizer danas ne radi -.- uh uh... stvarno sam nervozan sad
Udario sam u tuđu nogu na treningu i napukne mi extensor digitorum longum m.
https://media.giphy.com/media/zZiwdZ7c8yDG8/giphy.gif
Скочко, друже, ти сав израњаван.
Јбг, не знам шта је, не разумикем латински, али желим ти брз опоравак.
https://www.youtube.com/watch?v=6cKwwoo2Dfc&feature=youtu.be
Skočko, ako je došlo do rupture tog mišića, zajebi trening i strogo mirovanje kući. Ako ne bude potrebna rekonstrukcija tetiva, dobro ćeš proći.
EDIT: i nije longum, nego longus :-)
Ruptura, RICE, sve je ok samo što boli i nesposoban sam, rek'o sam da neću longetu, izlijepio me kinezio trakama i pijem himoral. Problem je što vučem i povredu Tibialis anterior m. iste noge već dugo, dugo, sve me sastavilo xD
Onda batali trening i posveti se tome, inače nećeš moći da stojiš na petama i da ideš uz stepenice.
ja 18. imam turnir, ja do tad ozdraviti moram :D
Možda 18. decembra, ne prije.
Ubošću se steroidom.
Jes me neki sevdah uhvatio
https://www.youtube.com/watch?v=gpX8xKDfhgs
na ovaj lep dan prehladjen sam curi mi nos i bole me pluca :((
iskasljavam zelenu spermu nije toliko lose
ima li neki rastvor u vodu da se razmuti da izbacim sve iz sebe
Ricinus
Izujedala me hobotnica pizda joj materina.
Skocko pre sparinga proveriti da covek nema sinu u nozi... Salim se, cvolenika je cudo...
Ma ja sam konj, nije niko kriv :D
Operisah se u utorak. Devijacija. Kažu nije strašno. Kurac nije! Ne verujte ljudima, nabavite psa. Ili kornjaču. Od bolova, pritiska i temperature toliko omekšah da sam slušanje Radia S pronašao normalnim.
A jes lepo peva ovaj Giboni mamu mu hrvatsku.
Treba i ja to da radim, sta je problem, ima li drenova ili jos guraju gazu unutra?
Spusti roletne, uključi klimu, neka ti neko od ukućana donese hladni napitak, gledaj u jednu tačku i zamišljaj da si džiboni dok slušaš radio s, brzo će ti vreme proći, a možeš i da se igraš da zamišljaš za svakog umetnika, pa ćeš malo biti željko joksimović, malo željko samardžić, malo dženan lončarević, pa onda plot tvist leksington bend, a onda aleksandra radović i slično. Mislim da ćeš zapravo imati vrlo interesantnih nekoliko dana druže, lep oporavak želim.