Moram nekom da se izjadam :((

1. Ma gaza mrtva, danas mi je izvadiše. E to kad sam preživeo, ima stotu da izguram.

pa ćeš malo biti željko
    joksimović, malo željko samardžić,
    malo dženan lončarević, pa onda plot
    tvist leksington bend, a onda
    aleksandra radović

Hahaha, upravo ovako je otprilike sve to izgledalo :D Zahvaljujem!

2. devijacija septuma ili??
    ja sam to operirala daaavno...i da - radije bih rodila još jedno dijete!!!

drž' se!

3. E da btw i ja imam to, ali me nešto smara trenutno da operišem, međutim moraću, uskoro neću disati na nos uopšte lolo

4. Deviatio septi nasi, to, da. Veruj mi da bi i ja rodio, trojke da mogu, ne mogu biti gore muke. Lakše mi je da istrpim bol nego ovo, em neprijatnost, em se 4 dana boriš za vazduh, jelo i piće i ne dolaze u opticaj. Moja majka isto ima, ali iz straha šta li, želi to u grob da ponese. Tako sam i ja, postalo je kritično, ne možeš da spavaš, misliš, učiš, uopšte funkcionišeš, u zatvorenom prostoru se osećam kao u balonu. Sad ću valjda osetiti neki preporod majkumu.

5. ne znam jel to neki urođeni mehanizam kod žena da ubrzo zaborave porođajne muke, kako bi se zajebale pa išle opet rađati.....ali znam da se to ne odnosi i na ostale "operacije".....jer ove se sjećam kao da je bila jučer, a ne prije 21 godinu......
    točno imam taj osjećaj kad se sjetim kako mi je vadio jedno 2m jebene gaze koju mi je gurnuo kroz nosnicu negdje do zatiljka činimise......a ona onako nakon 2 dana fino zapekla za mozak!!!! pa trgaj i vuci van..... pa ne bi se opet tko zajebala nema šanse!!

6. Dionysio
    Komad rađala? :O

da, teta komad ima sina 17 god.

7. Sam čin pravljena deteta te vuče da opet rađaš.

8. Znam da ću svima toplo da preporučujem operaciju, da ne budem jedini koga su zajebali :D Ma ono sa gazom je užas jedan, onako zamišljam mučenje u WW3, ja bi' prvi sve priznao i obelodanio.
    17 godina sin? I bre, svaka čast, ja sam kontao da si mlađa.

9. da, teta komad ima sina 17 god.

I za mene je ovo iznenađenje :)) mada, godinu dana si mlađa od moje keve pa ne znam zašto mi je iznenađenje, ali jeste :D

10. onako zamišljam mučenje u WW3, ja bi' prvi sve priznao i obelodanio.

Ti si onda nikakav Srbin.
    Meni se jednom ona tečnost iz dezodoransa prosula po kurcu i ušla mi unutra kroz mokraćnospermuljni otvor i nijesam ni glasa pustio a ne pomislio na takvo nešto

11. Au brate, Komad1974 ima dete od 17 godina. Šta je sledeće, Stevčo je njen sin?

12. NOVA AFERA?!: Komad1974 primjećena sa kontroverznim srpskim biznismenom Peri d Platipusom (FOTO)(VIDEO)

13. Ti si onda nikakav Srbin.
    Meni se jednom ona tečnost iz
    dezodoransa prosula po kurcu i ušla
    mi unutra kroz mokraćnospermuljni
    otvor i nijesam ni glasa pustio a ne
    pomislio na takvo nešto

Ali ja sam Hrvat i redovnom stavljam dezodorans u svoje piskaralo :(

14. ja sam kontao da si mlađa.

komad1974

1974

neodredjeno skroz.

15. Da be, nije kao da piše.

16. hahaha ispao si glup,henri letam,ne pokusavaj se izvuci

17. 1389 se ne računa. It is known.
    Al dobro, Hrvat si, pa opraštamo. :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.