Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
100 dana ti prošli ban.
i to zbog vređanja i hejta
Jurice nemoj se nervirati :)
ih izmisljas kojih 100 dana, kako se ja toga ne secam..sad ja ispade jedan od najgorih ljudi ovde
Labokv je preuzeo prvo mesto od Radijacije kao prvi favorit za masovnog ubicu poput onog iz Žitišta.
hvala.jedina mana mi je sto nemam oruzije i ne znam da pucam ali mislim da moze i macetom da se obavi veliki poso
nije neka velika frka nabaviti vatreno naoruzanje
http://wfiles.brothersoft.com/l/l_s/little-cat_185199-480x360.jpg
mozes s macetom, ali bolje uzmi psa mozes vise dmg pociniti!
KAKAV SKECH !!!
HAHAHA :D
bas danas sam sedeo u jednom kaficu tu je bila i neka trudnica, trudna devojka a pije votku i pusi.posle je imala neke grceve u stomaku.sta li ce ona da rodi daleko bilo..u jednom trenutku ulazi moj komsija koji je pijan svaki dan zadnjih 20 god i poceo da se svadja sa konobaricom jer nece da mu da rakiju.ocekivao sam da i on izvadi neko oruzije i pocne da puca
Trebao si tu trudnicu da iznabadaš.
ma ne zasluzuje da zivi uopste
Ivana Žigon je pustila suzu zbog tvog posta, Labokv.
eh da je vise ljudi kao ivana zigon..
Ako ti dodje stevco pa ti izvadi korijen!
kuca za macu, maca za seku, seka za batu, bata za baku, baka za deku, deka za Stevča i izvadiše koren
Mali skecic, takoreci skece.
e to je vec pleonazam gospodine!
Malo me je sramota što sam morao da otvorim wiki članak o titulama da bih dešifrovao ovo.
Брате наварим се и кренем да гледам трећу сезону Сопранова. Одгледам скоро цијелу сезону и скапирам да сам све вријеме гледао јебену сезону 4.