Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Treci deo: krecem po te dzojstike, neposredno pre odredista mi se pali lampica od ulja. Nikad mi se to nije desilo i moj auto ne trosi ulje. U paranoji ne znam sta da radim. Gasim auto pa palim opet, lampica i dalje svetli. Drugar B mi kaze ma teraj to, daje mi dzojstike i odlazi. Mislio sam da sam otkinuo karter ali nisam. Otvaram haubu i vadim merac, brisem ga, zabadam, opet vadim. Ulja ima ali ispod minimuma. Odlazim do taksiste obliznjeg da ga pitam da mi pozajmi, kaze da nema, odlazi sa mnom do auta da pregleda i on i kaze, ma teraj to do pumpe pa tamo kupi. Palim auto i lampica vise ne svetli. Ok, nagnuo se krivini, opao nivo ulja pa prosletlela. Odem ja do pumpe i tamo me pitaju da li sipam sinteticko ili mineralno ulje. Ja ne znam. Pa jebo mater nisam tolika sirotinja da sam menjam ulje i filtere. A nemam telefon da pitam majstora. Porazen krecem kuci i nikad ne stizem do druga C. Usput mi padne na pamet da svratim do majstora, mozda on ima pa da mi dospe. Nema ga kuci iako je 90% vremena kuci.
I SAD NAJCUDNIJA STVAR
Dolazim kuci, keva mi stavila telefon na punjac, kaze evo radi napunio se. Ja vadim punjac i ubadam ga ponovo: stvarno puni.
Uzimam tikete shvatam da imam jebenu ukrajinu 2 iz nepoznatog razloga. Vidim poluvreme finci dali 2 gola a vels vodi. Rekoh ulazi ovo. Na kraju ne udje nista
NAJGORI DAN U MOM ZIVOTU
bolje i to nego da ti je neko umro
Ili banuo na gajbu. :D
hahah
a stvarno kilaviju dogodovštinu nisam skoro pročitao
Kladionica, džojstik i pes totalno ubijaju mogući saspens.
Užas od priče
E TOTIJE ZA NESU!!!!
Da sam ti kojim slucajem stvarno dosao na vrata kao sto je bila spika molio bi boga da ti se ovo izdesava haha
treba da idem da vadim lekarski za produzenje vozacke a spava mi se bas, crvene mi oci jer sam neispavan.sigurno ce opet da me zezaju psiholog i psihijatar.prosli put prvo me zezao psiholog pa posle psihijatar jos vise, pita ona mene jel sam lezao u nekoj ustanovi psihijatrijskog tipa pa joj cudno sto nisam imao devojku 6 god,pa kakve veze to ima sa voznjom.valjda bolje sto nemam, zene brbljaju i ometaju vozace.pa mi onda kaze da stojim na levoj nozi ko neki cirkuzant..sta sve covek mora da trpi od njih i jos da sve to placa pa posle da placam sto uopste vozim kola.pa gde to ima
ok.
Hahaha
rekao sam pred caletom da su srbi cigani i govnjiv narod joj glupane, nikad vise nista nece biti isto
Укинуо џепарац? ЏД
bojim se da ce biti mnogo gore, fazon lekcija o pupinu tesli ili tako nesto :D
mozda bude zaboravljeno molite se za mene
Реци неку лепу реч за Новака, можда се извучеш
Idem gradom sa jebenim holterom ko bombas samoubica, samo krece da pisti i naduva mi jaknu jebenu odjednom
Kaznio te olmajti zbog raskalašnog života!
Kako bre naduva jaknu?
Pa ovaj kurac oko ruke znas da se napumpa kad meri pritisak, mislim natekne mi jedan rukav nije cela jakna :D