Moram nekom da se izjadam :((

1. brt jel si nosio jaknu ili merač pritiska?

2. A radiš neke testove opterećenja?

3. Videces nocas koliko ce da te istripuje.

4. Imam pritisak satro al ja mislim da sam se usro kod doktora pa zato ali smarali me da radim jbg
    Mogu misliti na spavanju vec mi utrnula ruka, moze li ovo malo da se opusti? Ne ne pa da ti spadne
    Pokusacu da ga izdrkam sa holterom dajte jos neku igricu

5. aha, retardiran sam

nemoj da drkaš, skočiće ti pritisak, pa ćeš morati da objašnjavaš šta ti se desilo u 14:34

6. Danas svi imaju pritisak, to je sviranje kurcu, uglavnom akutno naleti od mašćure iz krvi holesterol, trigliceridi i ostalo. Savet:

4 limuna zalediti u zamrzivaču, izrendati onako zaledjene u činiju i sitno iseckati 10-15 čenova belog luka pa pomešati sa limunom. Sipati to u litru vode i staviti na šporet da se kuva, skinuti taman pre ključanja ostaviti preko noći i ujutru procediti pa piti mesec dana po šoljicu ujutru.

7. колике су те шољице кад може да истегне литар за месец дана

8. nema ništa od tih magija, svi ti elementarni zdravstveni problemi se rešavaju dobrom ishranom i fizičkom aktivnošću

9. Ma moguce da si se usrao.Ja bio nervozan taj dan kad je bio sistematski jos popizdeo sto je taj lik kasnio i bila guzva...

10. Marko, 30-35 mll dnevno, čašica rakije recimo... ovo ti je garantovano

11. Danas svi imaju pritisak, to je sviranje kurcu, uglavnom akutno

Zato i sluzi holter,ekg,ultrazvuk srca,pregled ocnog dna.Da ne bi zvakao zaledjeni limun i imao prvi infarkt u 38. godini.

12. Naravno slažem se, ovo je samo lek za masnoće

13. jebote,vezbajte.
    ko da nemate vremena

14. и мени се десило да су ми измерили притисак типа 180 са 110 кад сам први пут отишао да дајем крв добровољно, оно са средњом школом. а баш сам био рад да дајем крв, него ето, подсвесно се изгледа успаничио. после тестирао кући пар пута, нормално, а код лекара увек буде повишен.

срећом нису ми дали да носим овај ц4, него констатовали као синдром белог мантила, што капирам да је и код тебе. поодавно је то било, сад ми је коректно, нормално кући, нормално код лекара.

15. мада пушим к'о коњ, срце не могу да обуздам кад устанем из фотеље фазон, ћале кубури с притиском, биће да ће већ у тријестој почети да ркће у небеса.

16. Meni jednom izmerili u srednjoj 110 sa 70, pa me terali da pratim dve nedelje pritisak za svaki slučaj lol

A kad sam davao krv u centru za transfuziju, pa ima onaj merač ko veš mašina što naguraš ruku do lakta, izmerilo mi fazon 95 sa 60 i gleda doktor i kaže, ma dobar si

kakvi dvostruki aršini

17. Meni 90 sa 60 stalno :O

18. хахах па ти се онесвестиш кад ти се дигне.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.