Moram nekom da se izjadam :((

1. Lol, pa ozb stalno me pitaju jel sam anemican i to, kakvi pritisci preko 120 sa ne znam koliko,ne mogu ni do stotke da doguram

2. kapiram da mozes da spavas kada hoces i di oces.makar da zadzonjas.

3. Upravo to, I to i jedva se budim ujutru, al naravno taj problem ima 90% populacije, da se ne lazemo

4. u principu nije ti to lose.to za spavanje.imam drugara koji isto tako.bukvalno se desava da gledamo kod nekog na gajbi fudbal.dere se nas milju,ovo-ono.a lik zaboden u fotelju drema.popije 2-3 energetska pica i opet moze da spava.meni prosto neverovatno.

5. Meni nizak pritisak bio kad god sam merio

A jednom sam na onaj lekarski pred pocetak sezone dosao pripit i kazu mi da imam zakrcenje desne grane lol a leto 40 stepeni kaze doktor treneru ovaj ako ti bude igrao u nedelju ima da odapne xd secam se da je trener dosao do mene na poluvremenu zagleda me ja mu reko aj bezi dobro mi je nemoj me vadis ni slucajno moram jedanaestici otkinuti meniskus

6. Sanirarni ja se nasibam i legnem da spavam. A mogu da spavam i na stepenicama pored trubaca lagano samo dok me niko ne dodiruje

7. исто кад сам давао први пут крв измерили ми низак притисак, каже жена доњи ти је мањи од 60... ја се мислим мањи је и од 13... после попио сок и био добар

иначе увек 120 са 80

8. jebe se vama.ja lagan san,a tesko zakuntam.i moram da spavam uz neku muziku.pustim neki radio da tandrce.

9. I ja lagan san imam, aukurac. I pritisak visok, jbg, 140/110, pijem tabletice već godinama.

10. Pa sta kazu ljecnici, sta je gore, visok ili nizak pritisak..Kapiram visok jer se svi zale na njega, ili jednostavno veci % populacije ga ima.sta cete raditi onda kad napunite 40-50 godina kukala vam majka ako se sad tako raspadate

11. koliko sam ja skapirao zajebanije je imati visok.doduse,nisam se bas raspitivao kod lekar,al svi su u fazonu,samo da nije povisen,a to sto je nizak.ko ga jebe.

12. armina pocelo da izdaje telo zbog kladionice

dajte golove majku vam jebem

nemci pokolj mamu im jebem

Bataliti ova govna

ida mi ga zabiju u picku odmah kraj, a sve ostalo ide prelepo

jebeni sljam

rostov psv jebem vam se s majkama

sta je nemci mamu vam jebem 2 kola zaredom

Kakvi rezultati nula dobitnih pa sta je ovo ljudi moji jebeno bre

jebem li ti boga u picku

MA OMASI PENAL MAMU TI JEBEM U PICKU I OVAJ DAN I SVE U PICKU MATERINU

Sta bre ne igra, otputovao je za holandiju

13. Sindrom belog mantila hahaha jbt pa kakve ste pičke neće niko da vas jebe kod doktora
    Teska srca al Tilmu počinjem verovati za molenje jbg

14. Ne plasim ih se brt uopste nego ne idem kod njih. Da bi otisao kod lekara treba tipa da izlomim vrat na par mesta ko onomad xd

A ovo na lekarskom sto sam pisao gore izmere mi mast u krvi izmedju 4 i 5 lol ko kristijano ronalno i kapacitet plucoa ko da imam duplo veca pluca i nikad cigaru nisam zapalio. Al sam bio pracka tada mogao sam 3 utakmice da igram zaredom

15. Ok bohore, i ja bih mu verovao da sam ga molio da me ne maltretira, da to može da dokaže. No jbg. A meni se jebe pošteno šta tilmo sere, inače bih okačio da se uverite ko je koga jurio za izvinnjavanje da bi se vratio na sajt. Ali ne bih opet o tome, neprijatno mi je.

No, šta i tebi ima da objašnjavam koje pičke materine kako se sindrom belog mantila manifestuje, 'ajde beži u kurac. Nije da tad klecaju kolena, ili da se usereš od straha, nego ono što ne možeš da kontrolišeš, digne se pritisak a da i ne znaš da ti se dig'o xd

16. Drugar moj se userava od krvi i igala. Do te mere da je pao u nesvest deset minuta pre nego što je trebalo da mu vade krv. Skinuo sat i naočare, odložio ih u torbu i preturio se na zemlju.

17. Jednom pička uvek pička jbg. Sindrom belog mantila, moš misliti.

18. па ти имаш синдром плаве униформе, шта сереш овим људима

19. Ma imam i ja druga koji pada u nesvest od igle i krvi. Pobledi i sruči se kao sveća jbg
    Totalno nepicka je ovako. Bio samnom jednom da dam trombocite za nekog s leukemijom ako su trombociti i ušao i sručio se. Ni na tv ne gleda.
    Al sindrom belog mantila. Il padaš u nesvest il ne a sad da si kao ok a zentaš pa ulegni jebate

20. Ja imam sindrom belog mantila kad su sestre med u pitanju

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.