Moram nekom da se izjadam :((

1. Tu sliku bolje ne XD

2. хахаха једите говна

та је још одлична, ја бих себи одмах дао посао на основу те слике!

бомбаш, ти си овде толико троловао и писао свашта да ти стварно не верујем довољно. нит знам ко си, нит те ико са сајта зна, а и страх ме да не проследиш моје податке маестру, мислим да је још љут...

3. Ok ništa onda brt, razumem. I ko te jebe uostalom hehe

4. ух ако ти пошаље и слику и име плакаћеш

5. нико ми не верује на нету кад прочита име

6. да окачиш личну карту на нет била би популарнија од ове слике
    http://i.imgur.com/9dWbz4S.jpg

7. Brate, izlaganje nije postavljanje knjiga nego kad postaviš sve pa izložiš kupcima šta nudiš leptijebem ahahhaa joj al se ismija

8. ajde stec opušteno, nisam ja grok psihopata

9. ја сам мислио да је он употребио погрешан глагол, чак сам и написао слагање, па обрисао и употребио његов да не буде да се правим паметан.

другарица која је радила претходних година ту је рекла да се дан раније слажу књиге, поставља се штанд + нема никаквих купаца, сајам почиње у недељу, коме да излажем. њему?

чак и да јесте то у питању, опет је могао да ми одговори, не знам зашто бисмо радили то два дана.

10. "излагати књиге на штанд" --- ипак мислим да је мислио на слагање

11. Stec delujes mi da si od onih radnika koji postavljaju suvisna pitanja, realno da znas o cemu pricas, a on ne, on bi izlagao za tebe. Ceo smisao kapitalizma je da radis kako ti se kaze, ne ti nego prvi podredjeni. Njega takodje jebu oni iznad njega, verovatno 6 puta brutalnije nego on tebe.

12. E pa zato što ne znaš, zato on šefuje, a ti slušaš. xD

13. KADA PITAM KAZU PO EVROPI JE TAKVOM NI PTICE U TRAG NE ULAZE

14. jebem ti i ovu je pesmu pisao mili kakav doktor jebeni

15. Imao sam jednog elektricara u fabrici, bio kao na probi pored glavnog elektrnicara filipinca jednog, da ga ovaj proveri moze li da radi i tako to pa da znam da li da mu dam ugovor.Uglavnom, nesto mi u kuci rikne oko grejaca vode, i ja ga odvedem posle radnog vremena da mi popravi. On je to radio nekih 15-20 min, namestio, ja ga vise iz kurtoazije pitam koliko dugujem on kaze nekih 20 dolara. Ja nista, platim.

Ugovor nije dobio, vec posle 3 dana sam ga poslao kuci. Mislim ne zbog ovog, vec je bio jebena lencuga, ali kapirate poentu. Neki ljudi su jebeno glupi.

16. http://image.prntscr.com/image/56bdb4c01eb44edfb426eb01b041eca1.png

Требало је да напишем "извините, да ли могу да знам зашто су нам потребна два неплаћена дана да изнесемо књиге на штанд и учинимо их доступним погледима купаца када је то посао који се може обавити у једном дану?"

што ме јебете додатно

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.