Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Stec je razdrljio prsa, otkrio mišice, izlaže snagu kad je zapretio negativnom ocenom na kupujem prodajem!
Tebi je u suštini najgore što ti uopšte ne poštuješ autoritet. Tačno se videlo tamo.
stec boli te kurac realno, nemoj sad da se ponizis da trazis posao nazad
e ajde nemojte molim vas
kladim se da se cepite sefovima prejako...ne kazem da treba biti bezobrazan bez razloga nego ne treba ni ljubiti bulju toliko da drhtis kad trebas postaviti pitanje kao sta ti pitas treba da radis i to
Ja kontam da je on mislio da izloži. To tvoje izlaganje te koštalo posla ahhahaha joj
добро скочко сад је већ провидно
за онај први пост честитке, гг вел плејд
tenk ju :D
IZLOŽIO SAM TE
al u smislu da sam te naložio da guglaš i to he he
da ne pomisliš da sam te stavio na uvid na štand
а може се рећи и да си ме тиме изложио подсмеху
језик ти је чудо ех
Zapravo ja kapiram Steca.
Letos bilo neko seno da se vuče i izlazimo iz kuće ćale seda na traktor da kači prikolicu ja u kola da idem do grada nešto. I kao škk i on i ja pitam ga de ćeš pa da vučemo seno, on kao a de ćeš ti reko idem do grada
Kaze idi u pičku materinu sam ću!
Posle mi šalje poruku što se mene tiče nemoj ni da dolaziš vidi s majkom da l njoj trebaš uopšte.
Trebo te je tuci manji dok si bio
Gotovo sad eve mu ga kurac
zasto tako neki ljudi gledaju na pitanja ko da si im mrtvu decu opsovao
ajde kapiram da smaraju nekad pitanja al tad mozes reci nesto fazon e ne mogu sad da ti odgovoram ili tako nesto a ne praviti dramu hahaha nemoj ni da dolazis,ma idi u kurac sam cu itd
Olanik nadam se da uvidjaš da u ovoj situaciji je hteo Stecu da da do znanja ko je gazda!
vise hoce da bude robovlasnik tip gazde:,,kako se usudjujes da mi postavis pitanje,jeli bre!!,,
Stevan je navikao da mu je Dzivdzan ceo svet kapiraš? Da nameće svoja pravila a ovaj lik ne trpi sranja baš kao i mi bivši admini!!
takve lobanje nikad ništa ne postignu u životu i uvijek vire iz nečijeg šupka i generalno ih treba tući
Ne ne u pravu je olanik. Gazde se izbahate cesto kad ih ponesu pare i funkcija
Da ne bude da branim gazde, ja sam eto imao srece da uvek radim za gospodu daju i vise nego sto trazim, ali dosta ljudi ne kapira biznis.. dobrom delu je da se dovuce do prvog i uzme platu, gazda misli o jos 500 guzica pored svoje, ako prvog nema pare jebu mu svi majku, niko ga ne pita jel prodao, jel naplatio i slicno.. i onda tako neko sludjen pita e jel mora ovako, pa mora jebem te usta skrbava, da ne mora ne bih ti ni rekao. Tu naravno mislim na prave gazde, ne na ove sabane i seljacine sto drze trafike i prodavnice, a misle da su neki kurac
dobro stecan mozda jeste postavio pitanje koje se njega ne tice sto se tice tog posla u vreme dok mu je ovaj rekao sta i kako al opet zar je to razlog da ga shutne naglo