Moram nekom da se izjadam :((

1. E da, Čestitke ovde zvanično na trudnoći žene koja zaboravlja da ti prenese kad te neko zove

2. ja drugima za jebanje verujem samo ako poseduju barem jednu psihofizicku pogodnu osobinu za to

3. Pa nisam ja ni rekao da otkrivas meni nego mene hahahah e hvala brt bilo malo neplanski al nece da skodi xd moram te zvati ovih dana da se zalije

4. Nisam rekao Bohoru imena.

5. Ajd zajebite ovo opet će neko da bude trajnovan Troša smo jedva povadili

6. A koga boli kurac necemo nikome reci da si jebo kosmopolitu tvoja je tajna sa nama sigurna hahaha

7. da stvarno jbt zajebite ovo

Juče jbt saznam da STEFANOVIĆ IMA LAŽNI DOKTORAT

Pa kuda mi to idemo narode

8. Gvozdene ti ono bese pises na tarzaniji? :)

9. Sve čekam kad će tilmo da pita, i nikako, morao sam ja.

10. Tilmo kuburi sa tabletom, dok ga ne olupa o zid kada shvati kakvo govno je zadužio.

11. како ико може да јебе космополиту?

без увреде

12. Bačje daj slike te tvoje gde je gola

13. Coa bre ne lupaj jebene gluposti
    Marko ne seri jbg oči joj nisi video ti znaš kako neko može ili ne

14. hej,black stig gde ti je onaj avatar sa gas maskom uvek sam se smejao

15. Kao djeca smo se smijali...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.