bezi botu u pizdu materinu.3 sata tupis ovde a nijednom nisi da konkretno obrazlozenje.pricas o unutrasnjim promenama.
ovde ne moze da pomogne ni isus a kamo li radulovic.pa koliko fabrika radi?gde su nam giganti, multinacionalne korporacije.
Zovu me dva broja
+381 62 761 333
+381 62 761 124
Ja (iako sam dostupan da se javim 23h55m dnevno na telefon) ne uspevam da se javim jer sam bio u teretani a zvuk iskljucen ostao iz nekog razloga.
To je bilo u petak. Kad sam video zvao sam sto puta, svaki put se javi neka automatska sekretarica, ne čuje se ni glas samo, samo neko pištanje poput dial up-a. Za vikend ništa. Danas sam od kako sam ustao proveo skoro svaki minut kraj telefona, osim 5 minuta dok sam se tusirao. Ponovo su zvali kad nisam bio kraj telefona... ja opet zovi sto puta, opet isto, pi pi pi...
Najverovatnije me zove neko iz firme gde sam se prijavio na konkurs. Moj zivot je sranje i treba me ubiti definitivno. Molim boga da mi daju jos jednu sansu i nazovu ponovo
da pojasnim, ove dva autora misle na Predraga Sašu Radulovića
nevera
aposlutni hit
a mozda prima cak i hiljadu ko zna gde se uglavio taj oportunista
Granjak me ubacio kao kurira lolololololo hahhahahah
bezi botu u pizdu materinu.3 sata tupis ovde a nijednom nisi da konkretno obrazlozenje.pricas o unutrasnjim promenama.
ovde ne moze da pomogne ni isus a kamo li radulovic.pa koliko fabrika radi?gde su nam giganti, multinacionalne korporacije.
nemojte se svađati ptičice malene
labokv daj nešto smešno nemoj zajebavat
hteo sam da se izjadam ali kad vidim ovoliku zlobu na forumu ne pada mi na pamet.meni treba neko da me utesi a ne da me jos vise nervira
tebi treba neko snažan, neko jak i siguran, a ne čovek kao ja
kad smo se dotakli muzike, jesi li tezgario nekad po evropi s narodnjačkim bendom? Da li je to i dalje opcija za tebe?
Legendarni Bend snezane djurisic
kako ne, idem vani svaki vikend.bas sam pre dve nedelje u bazelu smrkao koks sa miletom kiticem bila ludilo zurka
bolestan sam
(kvota 1.01 da je sledeći upis "znamo")
Tesko, nadam se
E shirkane koje si godište?
http://vukajlija.com/koje-si-godiste/729499#comment_3126059
muzika bije u klubu
Smetas mi
Tema je prepuna idiota otkako Vidra ne postuje...
Odsekao sam 2-3 nokta prekratko ;(
Zovu me dva broja
+381 62 761 333
+381 62 761 124
Ja (iako sam dostupan da se javim 23h55m dnevno na telefon) ne uspevam da se javim jer sam bio u teretani a zvuk iskljucen ostao iz nekog razloga.
To je bilo u petak. Kad sam video zvao sam sto puta, svaki put se javi neka automatska sekretarica, ne čuje se ni glas samo, samo neko pištanje poput dial up-a. Za vikend ništa. Danas sam od kako sam ustao proveo skoro svaki minut kraj telefona, osim 5 minuta dok sam se tusirao. Ponovo su zvali kad nisam bio kraj telefona... ja opet zovi sto puta, opet isto, pi pi pi...
Najverovatnije me zove neko iz firme gde sam se prijavio na konkurs. Moj zivot je sranje i treba me ubiti definitivno. Molim boga da mi daju jos jednu sansu i nazovu ponovo
hahah izvini brate ali smešno je
Hahahahaha istina je da ovo pišti kad se nazove broj.