G4S te je zvao brate, mrtav sam ozbiljan. Firma se bavi obezbedjenjem a obezbedjuju i hajat. Zovi ih jebo ga ti i kazi da imas propusten poziv, nema na cemu.
E hvala matori znao sam da su oni, moj insekt mi je to rekao. Mozda nisi dobro procitao, ali kad zovem na broj koji je mene zvao javi se automat i pisti samo
E hvala matori znao sam da su oni, moj insekt mi je to rekao. Mozda nisi dobro procitao, ali kad zovem na broj koji je mene zvao javi se automat i pisti samo
Zajebavas li me? Pisti brt naravno, kao kad te iz banke zovu, ne mozes da zoves na taj br. Moras preko centrale a ako nisi u stanju da izguglas onda idi u kurac to cak i ja umem
Platu ces lako izracunati ako pomnozis minimalnu cenu radnog sata sa 12 casova dnevno i radnim svakim drugim danom. Ako ti je za utehu u hajatu imas topli obrok dva puta tokom smene i to ono jedes ko covek sve sto sluze i gostima hotela nisu neki sendvici bajati i konzerve gotovog pasulja sa kobasicom
Bane mogu da ti pomognem, kazi mi ime firme(mozes i u pvt) kod koje si konkurisao pa cu ti reci da li su te oni zvali.
hahahahaha brt nije to bas tako lako jer sam konkurisao bar 10 oglasa, aj samo dok stignem do kompa pa ti javljam. Proveri hajat, mislim da su oni
Obezbedjenje hajata?
Zvao te je nekakav DC, jel ti to nešto znači?
Hahahah ne seri radj G4S ga je zvao
Moj brat jaci od tvog :p
Sta DC, inicijali? Sta imam od toga haha. Pa ne znam jel obezbedjenje ili sta, 60 radnih mesta ima slobodnih, nisam ni za sta konkretno konkurisao
Bane Debeli konkurise trbuhom za kruhom
Samo da stucem jednu karadjordjevu u dak food-u mrtvom (najlosija brza hrana) pa vam saljem vise informacija hvala braco
Ma otkud znam da l' su inicijali, samo piše DC kod mog izvora
Al možda je Kosovčev zauzetov izvor jači zaista xD
G4S te je zvao brate, mrtav sam ozbiljan. Firma se bavi obezbedjenjem a obezbedjuju i hajat. Zovi ih jebo ga ti i kazi da imas propusten poziv, nema na cemu.
10-12 сати смена за око 23000, да частиш
Zajebavas li me? Pisti brt naravno, kao kad te iz banke zovu, ne mozes da zoves na taj br. Moras preko centrale a ako nisi u stanju da izguglas onda idi u kurac to cak i ja umem
Nasao sam. Jebes li me da je 23k plata, sprdas li se?
У Кг је тако, радио мој другар
pa šta porediš plate južnjačke sirotinje sa platama jedne metropole
Извини друже, биће теби бар 700 евра погрешио сам нешто
hahahahahahahahahha <3
Platu ces lako izracunati ako pomnozis minimalnu cenu radnog sata sa 12 casova dnevno i radnim svakim drugim danom. Ako ti je za utehu u hajatu imas topli obrok dva puta tokom smene i to ono jedes ko covek sve sto sluze i gostima hotela nisu neki sendvici bajati i konzerve gotovog pasulja sa kobasicom