Inace mislim da je glavni problem to sto imas gitaru, to dalje implicira da si neki roker, metalac a to dalje implicira da si picka sa sirotinjskim mentalitetom iako kako kazes nisi sirotinja. Pocni slusas narodnjake neke starije tipa Jasar, Sinan, Kvaka, Ljuba Alicic... I nesto modernije kao sto je boginja Milica Pavlovic I obavezno slusaj neku gengsta repcugu jer kako kaze ollanik naucice te kako treba da tretiras bicarke posto izgleda ne znas.
mene je bavljenje poljoprivredom oporavilo, nista ne okrepljuje duh kao koristan i tezak rad.prvo sam krenuo sa malom bastom, onda sam napravio i plastenik, pa kupio hektar zemlje.sad devojke u meni vide pravog muskarca a to sam postao zbog rada i kontakta sa prirodom.sad ne mogu da se odbranim od zena posebno gradskih jer muskarci u gradu su ili pickice ili zaludjeni kladionicom.bas pre neki dan sam jednu udario samarom kad sam video sta sam uradio poceo sam da joj se izvinjavam a ona mi kaze ma nemoj da se izvinjavas ja sam kriva uradio si ono sto bi uradio svaki pravi muskarac
Vidi druze, ne mozes tako u srbiji da zivis. Moras malo da iskrivis svest i imas BAR dva poroka. Znaci nadjes dva poroka koja su ti najprovlacnija i forsiraj ih maksimalno al nemoj da zaboravis da ih kombinujes. Ako ti nista nije privlacno(pretpostavljam taj odg od strane mladog tebe) pocni da kombinujes dva po dva dok ne nadjes dobitnu kombinaciju-na pola puta u trazenju dobitna dva vec ces biti zadovoljan mali pederko a kad nadjes poceces da zivis ponovo. Nema na cemu cujemo se jednom kad budem vodio prakljace na srebrno jezero da platis pice.
I ovo za muziku da poslusas. Ako ne izlazis nigde veceras a vrv ne da si uzeo I preslusao kompletnu diskografiju Bore Spuzica Kvake pokojnog I oba albuma NWA. Zahvalices mi sutra ujutru.
to je sledeca faza prvo je krenuo sa bubnjevima i gitarom pa onda na slikanje sad je na red da postane peder
kupuj prijateljstvo...zovi neke ortake u grad i ti sve finansiraj
Probaj droge, eto para imas.
sreto, vidim tražiš neki dublji uzrok zašto ti je sve smor, a živiš u velikom gradištu
imaš para i još nisi došao u beograd, pa kakva je to naopaka logika, prijatelju
Nek neko ovom bratu nadje onaj Arminov legendarnim post gde objasnjava kako da se ispuni vreme.
hahah pa njemu ga je i napisao jebote
vukajlija.com/forum/teme/15936-moram-nekome-da-se-izjedam?strana=2017
ne mogu da kopiram link do posta nešto, al eto ga ispod
Hahahahaha nisam izvalio da je isti lik. Ko ga jebe onda kad nije u stanju da poslusa onakav savet. Do sad bi vec bio normalan da je slusao Armina.
mnogo sam puta hteo da pogledam ponovo al nisam mogao da nadjem, fala
Pa imas u pozarevcu kurve nabijem te na kurac
e ali sad ozbiljno, vi bi ljudima preporucili da idu u kladzu umesto kod psihologa
Inace mislim da je glavni problem to sto imas gitaru, to dalje implicira da si neki roker, metalac a to dalje implicira da si picka sa sirotinjskim mentalitetom iako kako kazes nisi sirotinja. Pocni slusas narodnjake neke starije tipa Jasar, Sinan, Kvaka, Ljuba Alicic... I nesto modernije kao sto je boginja Milica Pavlovic I obavezno slusaj neku gengsta repcugu jer kako kaze ollanik naucice te kako treba da tretiras bicarke posto izgleda ne znas.
Kod psihologa je fino, smori te jos vise. Bio sam da naglasim. Mali kazi ti meni jel ti imas neki porok, bilo koji?
!!!
ne slusam metal dosadio, slusam moskrija ali verovatno mi ne verujes :)
Kosovac zauzeto
zapalim jednu-dve cigare dnevno, kad izadjem popijem 3 rakije i to je to
Vidi druze, ne mozes tako u srbiji da zivis. Moras malo da iskrivis svest i imas BAR dva poroka. Znaci nadjes dva poroka koja su ti najprovlacnija i forsiraj ih maksimalno al nemoj da zaboravis da ih kombinujes. Ako ti nista nije privlacno(pretpostavljam taj odg od strane mladog tebe) pocni da kombinujes dva po dva dok ne nadjes dobitnu kombinaciju-na pola puta u trazenju dobitna dva vec ces biti zadovoljan mali pederko a kad nadjes poceces da zivis ponovo. Nema na cemu cujemo se jednom kad budem vodio prakljace na srebrno jezero da platis pice.
I ovo za muziku da poslusas. Ako ne izlazis nigde veceras a vrv ne da si uzeo I preslusao kompletnu diskografiju Bore Spuzica Kvake pokojnog I oba albuma NWA. Zahvalices mi sutra ujutru.
ajd, pa sta bude bude
sta ako izlazim?
Jos bolje onda ces da se napijes pa onda da uradis ovo sto sam ti rekao.