Moram nekom da se izjadam :((

1. Al zato možeš 7k evra da nabaviš za 2 dana.

2. Samo lagano Maesto,pasce i taj posao nocnog cuvara,znas koliko narezaka mozes da kupis za te pare.

3. lako se vama sprdati sa sirotinjom

4. Udje tiket od 2000 dinara, sad jedem karodjerdjevu i pijem kupovnu vodu, pušite ga hejteri

5. zavoji koštaju prilično

6. Šta ti skrivio Maestro?

7. Cale mi ima pare, imam super gajbu, imam gitaru, imam bubanj, komp, imam sta ti kurac oce. Jedino nemam devojku, ali verovatno zato sto sam pizda. E sad, nije to bitno, imao sam nekoliko pa opet nisam nista vise ''uzivao u zivotu'' nego sad.

Kontam da ste mnogo stariji od mene, pa mozda je neko prosao kroz ovo -- sta da radis kad ti stvari koje su bile do jaja postanu smor? Drkanje mi je dosadilo, e to kad se desi mislim da bas i nema dalje.

Osecam se kao da nista nisam uradio u zivotu i da bi se svi osecali isto kad me ne bi bilo. Eto.

tl;dr Kako ziveti, a da ti pritom bude drago sto si ziv?

8. Jedino nemam devojku

verovatno zato sto sam pizda

Sam si sebi odgovorio. Ako nešto imaš, a ne dijeliš ni s kim, džabe sve. I da, radi nešto što nikada nisi pokušao.

9. Idi na kurve,bice ti lakse

10. Ma nije da nisam, hteo sam da slikam, da kupim skejt, da krenem da treniram nesto, al dzabe kad mi je prisiljeno i dosadno. Ovo prvo sto si rekao za deljenje i to, cini mi se dobrim, al da ne bude i to prisiljeno i onda ispadnem kao oni iz hipi pokreta, vole sve i svi su im dobri ali kad ih neko malo uvredi odma si za njih satana.

Za kurve bas i ne znam. Ovde ima samo matorih, 50+. :)

11. Odakle si mali?

12. Mislim znam da si dupli i da jedes govna samo hocu da ti pokazem da ima kurvi u svakom delu nase male napacene zemlje

13. Nisam bre dupli.

V. Gradiste

14. Ovde ima samo matorih, 50+. :)

Odakle si mali?

Haha, da ti Kosovac odma ispiše listu koliko ima, kojih kakvih šta.

15. Nisi dupli ali si sreta iz velikog gradista koji je pun kesa i koji je totalno smoren da je dosao da pita na forumu ljutog trolovanja vukajlije sta da radi da ne bude vise smoren, jer je pokusao vec da slika i to ga nije radilo... :/

16. Pseto koliko je kostala najskuplja kurva i da li je bila neka poznata širokim narodnim masama?

17. Jebiga nisi u pravu ali dobro

18. mene je bavljenje poljoprivredom oporavilo, nista ne okrepljuje duh kao koristan i tezak rad.prvo sam krenuo sa malom bastom, onda sam napravio i plastenik, pa kupio hektar zemlje.sad devojke u meni vide pravog muskarca a to sam postao zbog rada i kontakta sa prirodom.sad ne mogu da se odbranim od zena posebno gradskih jer muskarci u gradu su ili pickice ili zaludjeni kladionicom.bas pre neki dan sam jednu udario samarom kad sam video sta sam uradio poceo sam da joj se izvinjavam a ona mi kaze ma nemoj da se izvinjavas ja sam kriva uradio si ono sto bi uradio svaki pravi muskarac

19. Jesi probo biti peder..mozda te to ispuni...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.