Nije bas jadanje al aj da nekom kazem mislim da niko nije video a ja nikome nisam rekao jbg blam me: bio na sahrani pre par sati, sad sam usao u kucu skuvala zena kafu da pijemo, i sad ulazim i kapelu da izjavim saucesce a pokojnica mlada bila jbg 30god bolest joj dosla glave i sad ulazim u kapelu i skidam naocare i reko aj da ih ne stavim gore na glavu seljacki je ja ih okacim o kosulju ono ispod vrata standardno i izjavim saucesce redom svima kako je i red i sagnem se da poljubim pokojnicu i spadnu mi naocare pravo njoj na glavu jebem ti nebo.da ti jebem(nisu joj naravno se namestile kao da ih nosi nego joj samo pale na glavu). Kojom sam brzinom svetlosti ih uzeo dok je blam navirao odozdo bas se nadam da niko nije ispratio taj momenat
(cisto sa se zna ne treba mi tvoj ili bilo ciji savet da ne budem seljacina jer to umem i sam samo sam hteo ovo da napisem bas sam imao zelju da na bilo koji nacin nekome kazem jer mi krivo)
Kako kako brate pa prekrstis se i poljubis tipa u celo sta znam poslednji oprostaj i to. Doduse ne radim to skoro nikad(sreca) ali mi je bila bas draga zenina kuma sa naseg vencanja je u pitanju
čestitke na zakazanoj svadbi, aleksandar kilogram
nadam se da nije 27. maja, pošto mi se ženi burazer tad, pa ne mogu na obe da stignem
uh, sva sreća te mi reče na vreme, evo odoh da pomerim sad tamo za jun ;)
e sad ako mlađeg brata spremaš za prijemni tad, da ga jebem baš!
Solidna tema za objavit da se ljigakg ženi.
Jes za jadanje to jbg.
Aj da se slozim jednom sa tilmom
Coa tebi cestitke(valjda) 3 x :*
ма какви брт пусти будалчину одакле женидба сад, догодине можда.
Е сад кад се цоа ожени, готово је са фантазијима. Остају Стец и Млатони да се кољу по теми тамо.
Srećna ženidba Coa
е па нека је са срећом брате!!!
Pa neka je sa srećom, verovatno ćeš da papučariš pa ćeš mi manje smetati ovde.
Živ bio i lijepo veselje. Proleće je super vreme za svadbe.
svadba sledeće godine, kad mlada napuni 16
ako nisi ti taj aleksandar prašćaj mžd sam pogrešio tobože permutovao
https://www.youtube.com/watch?v=-3NjVqmzG7A&feature=share
Nije bas jadanje al aj da nekom kazem mislim da niko nije video a ja nikome nisam rekao jbg blam me: bio na sahrani pre par sati, sad sam usao u kucu skuvala zena kafu da pijemo, i sad ulazim i kapelu da izjavim saucesce a pokojnica mlada bila jbg 30god bolest joj dosla glave i sad ulazim u kapelu i skidam naocare i reko aj da ih ne stavim gore na glavu seljacki je ja ih okacim o kosulju ono ispod vrata standardno i izjavim saucesce redom svima kako je i red i sagnem se da poljubim pokojnicu i spadnu mi naocare pravo njoj na glavu jebem ti nebo.da ti jebem(nisu joj naravno se namestile kao da ih nosi nego joj samo pale na glavu). Kojom sam brzinom svetlosti ih uzeo dok je blam navirao odozdo bas se nadam da niko nije ispratio taj momenat
nisi namerno mada je dovoljno seljacki izjavljivati saucesce sa naocarima na kragni kosulje
Pa gde da ih stavim u dupe
Kako bre da ljubiš pokojnicu? Ja nisam znao za taj običaj.
A jes malo glupa situacija jbg.
(cisto sa se zna ne treba mi tvoj ili bilo ciji savet da ne budem seljacina jer to umem i sam samo sam hteo ovo da napisem bas sam imao zelju da na bilo koji nacin nekome kazem jer mi krivo)
Kako kako brate pa prekrstis se i poljubis tipa u celo sta znam poslednji oprostaj i to. Doduse ne radim to skoro nikad(sreca) ali mi je bila bas draga zenina kuma sa naseg vencanja je u pitanju