Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
a i sto ai je ljubio jbt hahahah koji kurac
Napisao sam iznad zasto
brate poljubis sanduk ili se poklonis samo ili poljubis krst koji je u sanduku jajaja
Imam ja solidnu priču sa sahrane, pisao sam je već.
Kum je isfleširao, kaže pričao nešto uopšteno, al veći fleš u životu nije doživeo.
Thilmo
Знам лика, мој кум, кога су повели на сахрану неком дечку који уопште није имао другове, био је неки штребер са којим се нико није дружио.
Па је онда неко ко зна мог кума, замолио да дође он и поведе пар другова да не би испало да нема младих на сахрани, тј. да не провале да је овај покојник био толики буљаш.
Ћале од покојника питао мог кума одакле се зна са његовим сином, кум да испадне фин каже да се знају много дуго, само што никад није свраћао код њих кући.
Тренутак пре него овог штребера спусте у раку, дође његов ћале код мог кума и каже "Знаш, сад су ми рекли да је обичај да се одржи говор покојнику, а пошто га ти знаш цео живот ја бих волео да ти то урадиш".
Кум је стабилан момак, али још вуче трауме од те ситуације кад је држао говор покојнику кога не познаје.
pre 3 godine
Dobro brt nisam ni sumnjao da ti imas pricu na bilo koju temu ok je zaboravite da sam ista napisao
ne moze sad bilo proslo jbg
Sto brt pa vidis da tilmo nije u centru paznje citava 2min i 23sek
нисам читао после овога, претпостављам да су му пале наочаре два пута на покојника или два пара наочара на два покојника
Dobra je prica, ne kenjajte. Plus istinita.
Xd
brate, jeste tužna situacija, al kad si objasnio ovo u zagradi, iskrivio sam se jebeno
haha
hahhhhaha
Hahahaha kakva prica Tilmo dal si realan.80 posto sam siguran da je ovo scena iz nekog filma
Ja sam jednom uneo venac u pogrešnu kapelu, prekrstio se, položio venac na sanduk, ispoštovao pokojnika par minuta, pritom mi nije bilo čudno što ne prepoznajem nikoga od familije, pa nisam saučešće ni izjavio jer sam mislio da nisu tu trenutno, izašao iz kapele, vidim društvo smeje se, uključujući i drugaricu čiji je brat umro i mašu mi rukom ka kapeli pored, ja šta ću, vraćam se u kapelu i gledaju me ljudi kako skidam venac sa vrha sanduka i iznosim ga napolje.
Hahaahah
Nije blek, istina je sve. Mogu da ti se zakunem.
Zakuni se u stanu
можеш и у кући
едит: селтик је
Haha
Cekaj jel vama stvarno smesno kad se kaze nije to nista ja sam dva puta to uradio posto to nije bilo smesno ni pre tri godine zato pitam
Bas jadno postalo, mozda je do mene