Moram nekom da se izjadam :((

1. Ne možeš utuviti budali u glavu, jbt, rekao sam joj sve to isto, ne, džaba, ona je zapela da je njoj loše u braku i da je konačno našla nešto posebno.
    Ok, našla si, jesi li svjesna da ne možemo opstati ti i ja jer smo jebeno ludi - jesam.
    Elem, seks je FE-NO-ME-NA-LAN.

2. Onda ćuti i jebi, koji se kurac žališ... jbte sunce da mene tako jure žene ja bih stavio oglasnu tablu sa neonkama pred kuću.

3. Ok, našla si, jesi li svjesna da ne možemo opstati ti i ja jer smo jebeno ludi - jesam.

Ovo sledeće, za seks obično i proizilazi iz ovog što sam citirao.

Ne daj joj da sjebava brak, iz prostog razloga što su takve priče kakvu vi imate obično kratkog daha. Jebaćete se, zatreskanost će trajati neko vreme, a onda splasnuti u nekom trenutku. Onda ćete se jebati još. Na kraju ćete prestati da se jebete i sa njom ćeš komentarisati druge pičke. Lolek. Najlepša stvar koja je mogla da ti se desi. Brt, prevara je stvar sranja u vezi, ako ne mogu da srede, nećeš joj ti pomoći time što nećeš jebati.

4. I za brak ne kažem zbog nje, nego zbog tebe. Ima da propatite ako krenete u nešto, sa takvom pričom.

5. Moze muz da te upuca npr. eto

6. Ako je suđeno da od metka ginem onda neka puca, jebate, šta da se radi tu

7. Ako ima tetku to je sigurno 90% šanse da preživiš. Ako te pokupi autom na pešačkom imaš 90% šanse da mu sjebeš haubu i šoferku. Sve u svemu ništa ne gubiš ako nastaviš da jebeš.

Mene muči nesanica, spavam tipa 4 sata dnevno, ako sedim duže od 5 minuta na poslu počinjem da spavam. I spavam po prevozu, tačno ću negde da slomim vrat

8. Autom mu se ne isplati :)

9. Pa pazi, ili je stvar problema od ranije koji mogu ili ne mogu da srede, ili je jednostavno stvar da riba voli da se jebe sa strane.

Ako kazes da je zaljubljena, onda je brak kurcina od ranije.

U prvom slucaju, brak mora sama da spasava ako oce, ako ne, jebiga. Ne mozes joj ti pomoci. U drugom slucaju ukoliko je ti ne jebes, jebace neko drugi.

Jedina stvar koju mozes da uradis je da gledas da zastitis sebe. Jer tako ide stvar sa dvoje "slicnih" ljudi. Koliko god seks bio do jaja, proporcionalno su vece sanse da nista drugo nece biti do jaja ili ok.

Al najlepsa stvar na svetu je imati takve price nenormalnin zenama. <3

Sustinski, ako dođe do metka, jebiga, sta da ti kazem. Pao si za pravi cilj. :D

10. Mene muči nesanica, spavam tipa 4 sata dnevno, ako sedim duže od 5 minuta na poslu počinjem da spavam. I spavam po prevozu, tačno ću negde da slomim vrat

ja sam na jesen spavao po dva sata dnevno u proseku (vise kao po cetiri sata svaki drugi dan) doduse tada mi se desavalo toliko stvari da je ceo period bio jebeno manican, i nemam pojma odakle sam vadio energiju. Al jedan od najljepsih perioda u zivotu.

11. To jednostavno ne treba raditi. Ako ti zenska kaze da je udata, ima vezu ozbiljnu, okreni se i teraj dalje. I onako ima more slobodnih.
    Ovo nazalost pricam iz mog licnog iskustva. Nije lepo ni posteno nekome jebati zenu ili devojku, onda si kriv i ima da cutis i trpis sta god te snaslo, ko sto kaze moj drugar " Kad nisam kriv-ja cu da bijem celu kafanu ne mogu mi nista, a kad sam kriv-sedim i cutim jer mi batine ne ginu."
    Izuzetak cine ljudi koje mrzis i prezires, ili koji su ti se zamerili. Evo ja bi jebao sve one sponzoruse sto Canak svinja vodi sa sobom samo da ga nasikiram ne bi li skviknuo gmazina. I zenu od jednog bugarina.

12. Pa ovde je stvar u tome da covek ne moze da se skloni bas tako od nje. A kad ti se podigne kurac, bas treba biti karakter da kazes ne.

13. I druga stvar. Već je redovno jebe koliko vidim. Dosao je u tacku gde je vec jebana. Svakako ako se sazna ce cutati.

14. A i da meni neko jebe zenu, nju bih izbacio sa gajbe, ne bih coveku rec rekao.

A sa Torazuluom bih se u potpunosti slozio da steta vec nije ucinjena. Ovako je kriv pa je kriv.

15. U brate mili...
    A sta naprimer, razvedu se oni, ko zna zasto, i ovaj nikad ne sazna za Skocimisa. Ona tera neku svoju pricu, jebu se jos malo, posle nadje drugog, pa se uda, pa se opet razvede, pa ode u Trebinje, pa u Francusku, da radi u trznom centru u Parizu i tamo se uda za crnca i rodi crnce.
    A Skocimis se sticajem okolnosti sprijatelji sa njenim bivsim muzem, vidjaju se svaki dan, valja mu covek u zivotu kao brat, A ON je nikad nije preboleo i pati za njom... I Skocimisa je sramota SVAKI DAN jer mu je jebao zenu koju je voleo i voli, i seca se kako je slusao kako ga ona laze preko telefona dok leze zajedno, kako ga je zajebavala kao konja i pricala ruzno o njemu, a covek je LJUDINA, a ona je KURVETINA, i ti si je jebao i sad bi svasta dao da to izbrises, ali nema...
    Eee...

16. Čupaj se iz toga Skočko

17. Previse pretpostavljamo da je covek ljudina jer mu Skocko jebe zenu. Uostalom, Skocko verovatno vise zna o tome.

A ja koliko kapiram Skocka, ne odvaljuje je kao najobicniju kurvu, nego se coveku svidja devojka, ali je svestan da veza ne bi funkcionisala. Velika je razlika.

A treća stvar. Sve to da se desi, a da skocko ne jebe vise nikada ovu, i dalje ce mu biti isti kurac jer ju je samo danas dva puta jebao kako sam rece. A verovatno i svaki dan u prethdnih ne znam koliko.

Ako se cak i desi ta prica. Jebiga, ispadnes dzek i kazes kako je bilo ako ne mozes da precutkujes, popijes pesnicu u glavu ako treba i mirne duse ostavis coveku da odluci oce li da nastavi da blejite. Ono, moz da doprinese i izlecenju bolne duse sve to.

Mislim kontas, nije crno belo.

18. Ta riba može sjebati 3 porodice ste svesni

19. брате од толико луде девојке није лако ни побећи, шта бре причате ви, 'де да бежи кад раде заједно, да напушта посао, шта

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.