Moram nekom da se izjadam :((

1. малопре неки друг прича како је нахватао неку од 29-30 година о којој нам је причао пре 10 дана да има у плану, и каже она се после јебања спрдала о именима њихове будуће деце и остало, али као баш баш безазлена зајебанција као шалила се

реко БЕЖИ ОТОГА У КУРАЦ КРАСНИ ТУ НЕМА ЗАЈЕБАНЦИЈЕ

2. Od lude devojke je lakše pobeći sad nego za 15 min i za 15 nego za po sata

3. sjebao mi se tockic na misu otvara 20 tabova odjednom i sve se nesto mrvi po stolu u neku prasinu

4. Samo sam dao jedan primer zasto to ne treba raditi, malo verovatan ali nazalost moguc.
    Ja bi prihvatio ne samo pesnicu, nego da me polomi ko pisaljku samo kad bi znao da ce mu biti lakse i da ce mi oprostiti. Ali ono sto me plasi je da bi se okrenuo i otisao da se obesi ili nesto slicno.

5. ја само кажем да од тога није тако лако побећи. ако проба и да се дистанцира само а оно и даље раде заједно, ископаће му очи једног дана и јеби га у курац

женско кад полуди до те фазе ту није наивна ствар уопште

6. Boh, neće to trajati previše dugo. Znam to. Te overemotional price ne traju predugo. Oladiće se, ovo je jer je riba osetila nesto nakon ko zna koliko vremena. Polako, da dođe to u malo mirniji period, ređe će se jebati, a na kraju i prestati.

7. Ako je legit luda, već sada moze da mu napravi pakao. A isto tako, ako je luda i emotivno nestabićna nećr dugo ostati zavisna od Skockovog penisa.

8. торазулу да ли у возном парку поседујете возило марке ауди јаје црвене боје?

мислим да сам те вид'о на семафору у станову неку ноћ, ал' нисам био сигуран, иза сам био

онако из профила исти

9. Ocigledno je da nije sa Skockom iz koristi. Jer Skocko nema vise kinte nego nesrecni muz.

Ako je toliko odlepila za njim, nije proracunata riba. Osim ako ga ne vuce za nos, al ne verujem, nije skocko glup covek.

10. Nek ne mora previše. Sad joj kvrcne, probudi muža i napravi zijan

11. Kako nije? Pa iz Bosne je Skočko XDDD

12. Kolko smo jaku pricu napravili haha, mislim da skocko zeli da se samobanuje zato sto je pitao ovde.

13. Hahaha dodje mu da se obesi a ovu zakolje prvo

14. можда се тако јебу јебу јебу и она онда једног јутра устаје из кревета и узима торбу и оно као случајно јој испадне 50к евра на под, скочко се запита откуд толике паре, шта сад, каже дао јој муж да одраде неког тамо лика и понела сад толико па за остало да диже кредит у банци, скочко се ту изложи шта банка имам ја у добоју даћу идемо фифти фифти јебига заљубио се у међувремену непромишљен, риба узме паре да као заврши посао оде покупи мужа и запали у димитровград и скочко изјебан риба ипак није луда остале очи на броју ал сад јеби га

15. Космајац
    Nek ne mora previše. Sad joj kvrcne, probudi muža i napravi zijan

е ово ово такве жене у тренутку имају просветљење неко јебено где у пмс-у фазон пожеле да признају неком све у пола ноћи и јеби га сад спавај ти мирно ако смеш

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.