Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
штета што је скочко гробар, иначе би га чувала расткова хорда цигана са пала.
Јесам ја сањао ил' Скочко рекао да риба има и дете?
е не сећам се сад да је помињао и дете не знам
http://vukajlija.com/forum/teme/15936-moram-nekom-da-se-izjadam?strana=2223#post_3769827
има дете
Јест', "мајка".
И Скочко већ упознао лика.
Такорећи, још мало па су фамилија.
Скочко, да се лик не зове Аца Лукас?
Santjago, vidim opet si prešao na ćirilicu i full fledged interpunkciju
Ђе си Рађе ♥
pa evo me malo :D
па нека те не сметаш :D
hahaha iskreno se zacenih na kilogramljev post
Pa nastavite sa skočkovom pičkom, nemojte zbog mene da bataljujete
Neka te Rađ ne tražiš ljeba
Adžadža
nema sladje stvari od kakovanja nekog kiselog bobija
Zgotivio me lik opasno.
Baš mi je juče sredio jedan posao za koji bih inače morao dati guzicu otprilike.
Naravno, uz pomoć moje drage, koja mu je pred mojim očima, dok smo pili kafu, rekla "E, AJDE TI MOM BENDŽIJU SREDI TO I TO".
Jutros ju je zvao na telefon da dobije moj broj mobilnog, ona ga ladno pita "A ŠTA ĆE TI NJEGOV BROJ, JESI LI TI TO SAZNAO ZA NAS DVOJE PA HOĆEŠ DA MU SE SVETIŠ?" ali sve kroz kao zajebanciju.
Odlična je ovo stvar, najebao sam kao niko :D
Au.. Lik ce saznati jedan kroz jedan.
Neće :D
Hahaha ali ova priča kako neće najebati skočko, već samo ta riba je lol jebeni...bukvalno prave majmuna od lika
televisa presenta