Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Jedino da on jebe tvoju curu, pa ste da ste kvit?
Nisam iscitao sve pa ne znam,sta oces ti Skocko da prekines sa njom zauvek ili da nastavis da jebes?
Или да их мијењате, као сличице. Можете и цијеле/поле да баците, па винер тејкс ит ол.
The plot thickens...
Ukratko - da mi je da ja to jebem redovno i nabijam kilometražu al da se ne zaljubljuje kučka. Ne treba mi druga žena, treba mi nešto ludo što ću da uništim od kurca kada mi se to radi i to je to.
ja mislim da previse informacija delis ovde i da moze da se prenese tom liku i da dobijes noz u rebra i kriv i duzan
Ovaj forum više ni kajzen ne čita...
Ovo sam dobio malopre :D
https://www.youtube.com/watch?v=6ds2MdDd4-o&feature=share
Brt sta god drugo da uradis uspeces nekim cudom da je povredis i da se oseti iskorisceno i onda ce da te stavlja u neprijatne pozicije. A za muza ne bi trebalo da se sekiras, muzevi su uglavnom svesni da ih zene varaju tako da je vrlo mali procenat njih agresivan prema onome sto jebe. Slobodan cu biti da kazem da je oko 7 posto njih agresivno (odokativnom metodom)
Ps ja ne znam gde vadis ove procente al kontam da me pozove lik na kafu kome sam namestao poslove I kaze mi da mi jebe zenu,pa sve da mrzim kurvu I da jedva cekam razvod I da je sutnem,da bi mu u afketu zavario pikslu u glavu samo tako.
Pa ja to iz licnog nekog primerka mada nemam bas neki veliki uzorak al odokativno
psetov uzorak se sastoji od najstaloženijih ljudi na planeti koji vole bližnjeg svog
Fora je sto ako ne bude rekao jedan dan ce uraditi nesto ili nesto reci pa ce guska da se uvredi pa ce reci muzu da je skocko cima da se jebu i bice tri.puta gore. Ona ce da ispadne cedna svetica a on stoka bezobzirna, znam sta pricam jebo vas leb. Ovako jos ima vremena da se vadi na to da se nisu poznavali ali lik oce da se druzi ocigledno zato treba da mu kaze
Skocko imas i soluciju da nastavis prosto da je jebes i ako sazna da ga otkines od batina i opet nastavis da je jebes, pomenuo sam da ima dve solucije pa sam zab na drugu jer sam se raspisao za prvu haha
Radj nisi svestan koliko ljudi to dobro prihvataju. Al kunem se. Evo nema 10 dana lik je saznao da sam mu jebo ribu(nije zena al opet) i jebo joj majku i uzeo moj br i posalje mi da je kod mene u pola 6 jebace mi majku i sestru i ja napisem samo ok. Ja ga zovem u 6 da vidim sto ga nema(zenu poslao kod njenih ja kao umoran da odmorim a svakako se iznenadila sto sam dosao u sredu gajbi) i lik mi odbije poziv i napise samo "ma jebi kurvu"
Evo ne pomerio se s mesta ako lazem
pa ti ako si izvukao procenat agresivnih muževa od 7% znači da si jebao bar 15 tuđih žena čiji su muževi doznali za jebačinu da bi mogao da izvučeš taj procenat (dakle 1 od 15 je hteo da te bije nakon što je doznao). s obzirom na to da verovatno tek svaki četvrti sazna da mu se žena jebe okolo, to znači da si jebao 60 tuđih žena makar. i plus na to gde su tvoje žene (nije ni to mali broj xd), pa one slobodne kojih mora biti bar duplo više od tuđih žena jer jebi ga ne biraš baš namerno tuđu ženu, dakle 120 komada njih, pa one usputne... dakle trista pički!
idi bre pseto u pičku materinu, gori si od tilma xd
Ovo će i biti na kraju.
ps se seća svog rodjenja, tako da je kompetentan za bilo kakav vid diskusije
Mogao bi da ispricam jos par prica na ovu temu, ali to nisu stvari kojih volim da se secam, za razliku od nekih drugih, je li. Uglavnom osecam samo sramotu sto sam to uopste radio.
ZNACI PIRINAC, ZNACI MLEKO, ZNACI SAMO SLOBODNE, RAZVEDENE I (nazalost) UDOVICE, MLADJE DO 10 GODINA MAX. I nema da te glava boli.
A to kako ce muz da reaguje nikad ne znas. Otac moje drugarice se navrati kuci nesto zaboravio i zatekne nekog mucenika oficira naguzio mu zenu preko kauca, i najnormalnije de nakaslje da skrene paznju, ovaj skoci metar uvis, kaze mu ti se obuci i izadji napolje, a zeni kaze obuci se i ajde samnom (a ko ga poznaje mislio bi da ce da ih zakolje), i odvede zenu kod svastike (koja mu je ceo zivot kenjala kako je svalercina i kurvar) i sav srecan : AJDE KAZI SESTRI GDE SAM TE NASO!!! AJDE KAZI SAD.
A jedan panja od coveka na ranu da ga stavis je skotrljao svalera sa cetvrtog sprata svog ga polomio.
Dobro coa nemoj da me drkas sada kad sam lepo napisao odokativno i da nemam dovoljan uzorak ali ako treba da kazem brojku muzeva/deckoa koji su saznali to je oko 10 +/-2
I ta tilmova cifra uopste nije preterana samo je meni bilo neverovatno da je tilmo jebao toliko.
I da, mnogo vise od svakog cetvrtog sazna ako o muzevima pricamo. Procenat je opet odokatovno da 80 posto sazna jer je promena u ponasanju odmah vidi, samo je pitanje da li ce muz da kopa ili ne
I trebalo bi da budete svesni da skoro svaka riba koju usput pokupite i jebete ima decka/muza iako kaze da nema tako da svi jebemo tudje ribe/zene iako to mozda ne zna
Evo uzmite sad pomislite na zenske osobe u okolini svojoj starije od 20god i kazite mi koliko ih ima da nemaju decka/muza?
Ja vam se ne mesam na it temu nemoj sad da me jebete dok ste vi drkali gta ja sam jebo xd
slušaj mangupe, ja koliko sam pički jebao u gta vice city u onoj diskoteci ti nisi ni poljubio!