Moram nekom da se izjadam :((

1. de de brt sprdao sam se da l' sam stvarno izvodio ozbiljnu računicu da ti napišem da sereš, haha

2. uh osvezio sam stranicu slucajno i proguta mi post jebeni, a bio je podugacak pih

Sustina je bila da kad vec znas tog lika, da ga procenis da li je neki tunjavi cuckolder koji cak i da sumnja da mu jebes zenu, nece to priznati ni sebi ni drugima, i nece preduzimati nista, onda mozes da nastavis po starom, ili je neki sirovnjak koji moze da te saceka sa nozekarom ili necim gorim ako sazna, onda bih def. menjao taktiku. A ako je nesto izmedju, onda mozda ce da vas odjebe samo oboje, ovo sto pseto kaze: "ma jebi kurvu". Al ima i ovoga sto kaze torazulu, moze neki najtunjaviji lik da te sjebe nacisto, jbg nakupi mu se i prekipi
    Znaci sve zavisi od tvoje procene tog lika, i od stepena bezobrazluka i ludosti te ribe koja ce verovatno kako vreme prolazi sve cesce davati svom muzu slicne aluzije, jer takve ribe vole stave suptilno do znanja svom muzu da ga varaju, kao kroz zajebanciju, hrane svoj ego tako sta znam, dok ovaj stvarno ne posumnja

inace onaj prvi post sto je progutan je bio potkrepljen i sa primerima, ne mogu ih kucati sad opet xd

3. Skocko ako ima neka drugarica ili oce trojku da proba itd ti slobodno javi nemoj se ustrucavas tu sam

4. ово је можда сад већ градска легенда, или бар локална прича из мог града за чије ћтее име да останете ускраћени зарад потенцијалне заштите идентитета и сличних глупости, али старији ортак има ортака (јесте оно -знам човека који зна човека ал оно, људи се куну да је било баш тако а познавајаћу тог лика додуше више из виђења претпостављам да нема разлога да лаже јер то што му се догодило баш и није за похвалу, у неку руку :))
    крупан и висок лик, ишао у теретану, има га баш такорећи, оженио се после пола године забављања девојком и запалили у будву на медени месец, почетком септембра '99. Одморили се кад стигли и увече запалили у неку дискотеку и ту се покочили од алкохола, класика. Другог дана, тј друге вечери по доласку изађе он соло да купи намирнице за вечеру коју је намерио да спреми за своје женче, био човек гурман и знао да се јебава око кухиње да спрема фина јела и слично. Враћа се сад он у хотел или апартман где су њих двоје одсели и шта затиче? Знојавог полуголог рођу раичевића у предсобљу и жену у купатилу како се тушира. Све му је било јасно наравно, рођа му креснуо тазе венчану женку. Он онако крупан, знао је да можда чак и може да убије мршавог и омањег рођу једним ударцем, па се искулирао, попричао с њим на озбиљно, чекао да жена изађе из купатила и шта је урадио? лепо брате, рече он пред њих обоје : -Ти си ми сад јебо жену...а ја ћу сад да јебем тебе. И рођа јбг морао да пристане иначе би капирам завршио с неколико прелома вилице и слично. И лик ладно опалио рођу пред женом која наравно ни реч није рекла.
    тру стори.
    наравоученије: можеш ти да ми јебеш жену и да се хвалиш тим пред ким оћеш, али знај да ћу да ти урадим нешто што ће да те прогони до краја живота, па ти види :)

5. hahahah jedna od istinitijih priča

6. Nisam upoznao pseta i neznam i nemogu da komentarišem.

Ajde da se razume u sve, ali u ribe, to nikako. Realno je ružnjikav i dugajlija je, mršavko. Zato cenim i da plaća kurve.

E sad, kazem, mozda je mnooogo harizmatičan pa ono, kao to nešto.

Ali da se ogradim, neznam i nemogu da komentarišem.

7. Svaka cast za njegovu zenu koja je uspela da za tako kratko vreme navata rodju raicevica i isprazni mu jaja i do pola se istusira

8. Tilmo, dezurna gluperdo, kurve se ne placaju jer nemas sta da jebes nego da bi posle jebanja mogao da radis sta ti padne na pamet

9. https://www.youtube.com/watch?v=iaHDN05os0g
    pa ovo sad ima smisla, u zemlju bi propao od stida

Predugo sam terao po svom
    bezao od svega sto se zove dom
    mislio sam da je najbolje
    kada ljubis tudje da je najsladje

10. nego da bi posle jebanja mogao da radis sta ti padne na pamet

Npr. bijes dok ne vrati pare

11. Haha to bi bilo vrlo zanimljivo s obzirom na to da u susednoj prostoriji/stanu pored sede fini kultirni momci koji gledaju balet i operu gnusaju se nasilja i doci ce da ti recima objasne da nije lepo i po evropskim vrednostima da se zene tako tretiraju xd

12. Планирам да се женим на јесен сад, јебем вам матер са оваквим причама, улоговах се само да вам кажем то ето

13. Meni je seks sa prostiturkom kao kad ostvariš tripl dabl a tvoj tim izgubi, računa se al nije to tò.

Mislim, i ovim mojim poznim godinama mogu da jebem bez po muke za dz. Jedino ako to ima veze sa tim kad si ozenjen i to pa kao sigurno.

Neznam i nemogu da komentarisem.

14. "prostiturkom"

Prostim turkom.xd

15. Samo se ženite, žene su blago.

16. skocko tuca zenu ivice dacica :D

17. A brate onda ti puca kurac jebi i cuti

Da je neki "biznismen" onda treba da se pokenjas ako sazna ovako boga nema da sme da pisne ako je imalo bitan u stranci jer ako iko cuje da mu neko hefta zenu on je karijeru zavrsio. Sigurna ti je kombinacija samo rokaj

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.