Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Nego ti nju brate snimi imam ja one naocare da ne kupujes pa vidi neku lovu da uzmes slusaj brata napacenog uci na mojim greskama nemoj na svojim
pa što ne reče leptijebem, te naočare su zakon
A mene ubedjivali BAS NA OVOM SAJTU da to nema i da tripujem 007 brate ukucao u gugl ono ima de oces mislim jesam ja haker ali nije to do mene bilo
Dacu ti ako oces ionako su velike majku im jebem pravili ih za bosansko trziste izgleda a meni glava uska
Oćel bit šta?
znam nekog coveka sto juri da tuca samo zene iz siromasnih porodica, nebitno kakvog je izgleda godina da li ima dece vazno je da joj je tesko da jedva sastavlja kraj sa krajem...e takve zene samo tuca
Moram nekome da se izijem :((
Skočko brate, trebao si lepo da ides na temu moram nekom da se pohvalim, napises ovo sta si napisao i gotovo. Jer se ne jadaš nego hvališ.
Ovako si se pohvalio na ovoj temi a bulumenta pomislila kao stvarno se jadaš, pa smo došli do toga da ti pseto objašnjava kako mozeš da je jebeš jer joj je muz politicar a ne biznismen o.O a on će da ti da naočare za snimanje koje uopšte nema nego je video na guglu i još su mu velike. O.o
Ajde prekinite više jbt.
Polomiću ti pičku, mejmune.
Ljubav će promijeniti svijet. <3
Гломазне су иначе те наочаре. Извалила би лако у чему је штос. Имаш ових стационарних скривених камера колико хоћеш, повољно у виду лампе, сата, дугмета итд итд.
Nisu bre brate glomazne uopste i nisu toliko ni izvaljive. Mozda bi pre 10god bile izvaljive tj neko bi mislio da si rej carls haha al sad su skoro pa iste ko normalne
ionako svi nose neke velike naocare.posebno zene.tipovi kada to nose,onda kazu da je uniseks i ta neka proseravanja.
Kad krene vršaj tiho plačem u sebi
ma ne bi nista provalila da je jebes u zamracenoj sobi sa suncanim naocarima na glavi
hahah kao da ne moze da snimi razgovor ili jebanje skrivenim uredjajem mora da se pretvori u rejv dzejms bonda
A zasto bi jebao u zamracenoj sobi pezose?
Pahulja lako je kad jebes svojoj gajbi ja sam morao sa naocarima. Plus kad je uredjaj fiksiran negde u sobi postoji sansa da dobijes snimak svoje guzice u trajjanju 7min
Плус нису сунчане, обично стакло, прозирно.
Brate suncane su
Kad moze u carapama sa iscepanom petom moze i sa naocarama za sunce. :D
Danas cu te jebati sa naocarama za sunce u zatvorenom prostoru, nista neobicno. Business as usual. Haha
Mislim do jaja je fora ako ste se dogovorili da se snimate, al ako oces da uradis inkognito suptilno je kao Vulin na mestu ministra odbrane, jbg.