Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Meni se dešavalo toliko da je počelo da me opseda, ali sa 12:44, dešavalo se da otvorim oči ujutru i pogledam na sat ono 12:44, kad god bacim pogled ujutru bam 12:44, stravično brt, evo dodaj mene dodaj me majku ti jebem
a nije poceo sam da se tripujem mnogo uvece kad se vracam kuci gledam samo da me neko ne udari nozem
нећеш веровати која је резолуција потписана 1999. године цоа
Znam brt jedno vreme me je stvarno proganjalo to i kontao da tu ima neke simbolike i nadrealne veze sa 1244
Jebotebog, još 77 ljudi će da pokopaju u srebrenici, odakle ih vade koju pičku materinu ne sme čovek ni da umre ovih dana da ga ne transportuju u srebrenicu direkt
Nije ovo baš lepo reći.
Pa nije :D
Svaki put kad vidim nekog od naših zvaničnika da se izvinjava u Srebrenici, setim se onog hrvatskog istoričara što u dokumentarcu o Jasenovcu kaže "ne, ne, u Jasenovcu nije bilo niikakvih zločina, štaviše, u Jasenovcu su se zatvorenici provodili, pravili su priredbe i predstave za upravnike logora"
OTADŽBINA TE ZOVE NEMAS IZGOVOR!!!!
Opste je poznato da saranjuju sve koje nahvataju tamo, ne samo da sarane ono kad nadju nogu kao to je NN osoba, novi grob, pa mu nadju drugu nogu iste te osobe al nema veze (opet NN osoba, opet novi grob), nego sahranjuju tamo i sve one za koje se nedvosmisleno zna da su umrli u borbi (ti pucas na mene, ja pucam na tebe, i pogine covek), da bi pumpali broj. E sad, to mogu da rade iz prostog razloga sto ima pun kurac masovnih grobnica (da, i mi smo to radili nisu samo oni (citaj: siptari, ustase, muslidze) pa kao u potrazi za grobnicama nadju jos "mucki ubijenih".
A najcrnje od svega je to sto porodice umrlih (njihovih ili nasih svejedno) ne dobiju posmrtne ostatke svojih umrlih jer na 100 ljudi oni 1 coveka identifikuju, jer im nije to od koristi, jer bi porodica sahranila u zenici npr. ne u srebrenici, a oni hoce sto vise na kamari da imaju pa nece da ih identifikuju. A sto vise na kamari, vise mogu da izkukaju para i dramakvinuju po UN.
Zamislite da se svi Srbi preko noći dogovore da se prave da ne znaju šta je Srebrenica, i ono, pita Al Džazira Balkan Sašu Jankovića da da izjavu, a on njima "ma nema problema, samo ne znam šta je to o čemu me pitate, moraću da proverim prvo, ne, nije mi poznat taj termin Srebrenica"
ne brini se i ja se budim uvek u isto vreme.navijem sat u 10 i tacno u 10 se probudim, svako jutro tako a jos je neobicnije sto bi se probudio u 10 i kad ne bi navio sat znaci da mozak nekako meri vreme, ima sat u sebi
Da se prisetimo jednog masterpisa ove tematike!
http://i.imgur.com/YTq8kqU.jpg
a kad ljudi budu naucili da koriste sat koji ima mozak, to ce biti kraj rucnim satovima, pescanim i suncanim i digitalnim kakve imaju apoteke.
šta to laprdaš bre
pa covekj se zali sto se budi uvek u isto vreme, kazem da nema razloga za brigu nije jedini.
a to, ma on je to izmislio samo da bi bio u centru pažnje...
Coa stvarno si pička studentska hehe
nemci se oprali od holokausta, niko ih ne proziva a mi od srebrenice izgleda necemo/srbi kao neki negativci, jedna od najbespomocnijih nacija na svetu/
Šta lupetaš labo pa nisam ja rekao da se budim uvek u 12:44 nego kad izjutra pogledam u sat prečesto bude 12:44 (svaki dan bude aahahah skeč), da li kad se probudim da li kad pijem kafu pa pogledam u sat slučajno da li kad sam po gradu i sl., a ti mi tu pričaš o digitalnim satovima u apoteci i o nekom bio-satu daj bre
Ali ima i do toga što sam hteo da budem u centru pažnje, radjard raskrinkava nema laži nema prevare
Kako 12:44 izjutra svega ti?
pa onda ti se mozak programirao da pogledas na sat u 12:44 prosto.a za holokaust samo krive hitlera i jos 4-5 ljudi dok.niko ne kaze nemci zlocinci nego kazu hitler monstrum, hitler je kriv.a za srebrenicu koji je za zlocine u drugom svetskom ratu mikro zlocin krive celu naciju.
edit:e to je ono kad za debelog i bogatog ribe kazu da je medo a za neku debelu sirotinju kazu da je svinja