Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Coa, stao ti sat, brate
jos je svet video da smo poltroni, da nemamo dostojanstvo zato nas sad jebe kako ko stigne
Ahahahah jebote koga boli kita za Srbiju, mislim od obične marve, to smo samo mi umislili da smo nešto bitni. Još nas zbog međeda smaraju za tu Srebrenicu ko da su ih 8 miliona pobili a ne što ih tu slažu i prekopavaju ko zna od kuda. Ali kad svi moraju da ćute inače će neka nedojebana lezbača ili neko feminizirano mudašce iz EU početi da nam sere kako smo zaostali. Ali ima istine da to sve podseca na Nemce posle nacista, i njima su dosta dugo kenjali kako su svi Nemci nacisti, nađe se još uvek neki takav tupavi neobavešteni Amer, ali oni nisu kukali što ih svi mrze nego čekali da prođe vremena da se to stiša. U međuvremenu se ponovo izgradili, ujedinili kao država i sad opet jašu celu Evropu. E jedino što su natovarili sebi jedno 10 miliona Turaka i ostale azijske ciganije, to im nije trebalo.
LABOKG AJDE PRESTANI
a mi nismo iskoristili priliku, mogli smo da im napakujemo terorizam.ako treba i da isceniramo neke napade pa mi da budemo zrtve.
Na konto ovoga sto rece elektricar, odem pre neki dan po neki paket u postu oko 8 ujutru, a ona puna stigla penzija. I ja sad kulturno se obratim i kazem dobro jutro, a neki cica se mrsti i kaze kako bre jutro je l znas ti kad svanulo?
a gle ga ovaj bik ustaje u dvanaes i posle ne valja Srbija
nadam se da si mu rekao da ti naduva kurac
vucic hoce sve na fin i kulturan nacinm, pa ne moze tako sa bagrom.
Ne moze ni taj vucic sve sam
ma nisam samo sam u bradu promrmljao neces ti jos dugo
Ma ko mu jebe mater, sto posto ustao u šes' i došao pred poštu, a ono već red dobar za penzije, pa je malo nervozan.
kaze:ujedinjeni mozemo sve a mi pre svega nismo ujedinjeni
Gliban je to lepo objasnio
Ustajem i ja u pet ujutru, ali ne zato što volim, nego zato što je neka iskompleksirana pederčina tako naredila.
Pa kako bre. Nije ni čudo što piješ.
penzioneri su govna
penzioner postaješ onog momenta kad kreneš da se raduješ što ćeš početi da primaš penziju u jednom momentu
Ja imam drugara iz osnovne koji je od svoje 22. godine penzioner
u buducnosti malo njih ce da ima tu srecu da stekne uslov za pemziju.
Skoro sam upoznao jednu prejaku glavu, 72 godine ima sad, ja sedim, slušam ga i uživam. Proputovao sveta, uvek vozi dobra kola i i dalje vozi brzo, nonstop putuje po Evropi, poslove pogađa preko laptopa sa Skandinavcima, prvi biznis napravio sa 24 godine, oranizovao zidanje gomile nekih kuća, za dva meseca uzeo para u rangu pedeset soma evra sad i onda sve spičkao na izlaske. E, takva glava nikad ne može da postane penzioner, nego uvek mozga, svakodnevno razgovara s ljudima, u toku je, ne može mentalno da atrofira. Rad ne samo da je napravio čoveka, nego i održava čoveka čovekom. I onda dođe onaj KAKVO JUTRO ZNAŠ TI DETE KAD JE SVANULO, VALJDA JA DOKONA ČMARINA BOLJE ZNAM ŠTA JE JUTRO A ŠTA DAN
Penzija je nova Utopija.