Moram nekom da se izjadam :((

1. Hahahahahah da da da penzosi jebeni sto im je najveci archivment na dnevnom nivou da nekoga izgrde kako nije dobro jutro nego dobar dan

2. penzioner postaješ onog momenta kad kreneš da se raduješ što ćeš početi da primaš penziju u jednom momentu

Ja imam drugara iz osnovne koji je od svoje 22. godine penzioner

Ja sam onda to od svoje 13 godine otprilike. Zamislio sam se sad o svom životu.

3. Rad ne samo da je napravio čoveka, nego i održava čoveka čovekom. I onda dođe onaj KAKVO JUTRO ZNAŠ TI DETE KAD JE SVANULO, VALJDA JA DOKONA ČMARINA BOLJE ZNAM ŠTA JE JUTRO A ŠTA DAN

Ista spika kad neko krene da kenja nekome sto npr pije kao EEEE PIJES TU SEDIS a ima 0 dana radnog staza fazon i zivi sa roditeljima i onda je kao ovaj sto pije los pripadnik drustva iako je dosao da popije svoju dnevnicu ili deo nje kolika god ona bila

Predjem tipa 800km zavrsim par poslova od vise hiljada evrova i onda naravno posle takvog dana svratim do kafane sa ortakom da nesto popijemo i zamezimo malo se opustim odmorim glavu prr nego sto vidim sta ce me zena/deca terati da radim i onda dodje neko ko sa 29 i dalje tripuje da se bavi fudbalom jer mu je klub iz prve beogradske platio krecenje sobe i dva metra drva pa kao meni jebote nonstop si u kafani mrs bre u picku materinu slepcino

4. толико километара је данас тилмо возио само по нишу

5. Tilma nema od kako duguje 1000rsd. Cudno za nekoga sa platom od 95k

6. Joj ti govnari sto samo to za piće govore
    Oni nista drugo i ne znaju reci
    No ona musava usta namjeste i onda kao pa ti samo pijes bla bla
    Prije toga ih pitas sta ima i tako to, isprica dugu nebitnu pricu i umjesto da sad on mene pita pa sta ima i ja da mu kazem a eo sjeo na jedno i u sebi kontam teraj se sad, a onda ce on pa ti samo pijes, vidi ti stomaka i onda on kaze joj i ja bih trebao prestati piti i pokazuje stomak a nista ga nisam pitao
    Od te bagre, muski su vazda sa slabom i jadnom bradom, i uvijek govore joj trebao bih se obrijati i trljaju facu a ono kurcina od dlaka, ne rastu mu ali kompleks drma
    I kazes mu pa sta se imas brijati, on pocne opet dugu pricu
    Debili

7. Dosta mudrosti se nalazi u radjardovom postu, osecam se kao drugi covek, nesto neverovatno se desi izmedju prvog i poslednjeg slova, iskra zivota je zaigrala u meni, ja sam ponovo rodjen. 4,5/5, preporuka za citanje.
    Ovo se kao sprdam sa ocenjivanjem knjiga ljudi, ne sprdam tebe. I to se uglavnom moze naci na koricama od strane eminentnih primeraka ljudskog roda, uglavnom su u pitanju bestseleri a kriticari fiktivni likovi, ili su im izjave lazirane.

8. Miki jel tebi dobro

9. pre neki dan sam prisustvovao jednom veoma neprijatnom dogadjaju.sedeo sam sa drugarom u jednom kaficu na plazi, a za susednim stolom sedeo je neki lik sa malim detetom u kolicima i dok mu se dete przilo na suncu on je ispijao svoje pivo a onda je mrtav ladan zapalio i dzoint(znam kako smrdi trava tako da sam siguran da je pusio dzoint).doslo mi je bilo da mu kazem da skloni dete sa sunca ili samo da pomerim kolica u hlad ali sam video na njegovim kolenima istetovirane zvezde, a takve tetovaze nose samo ruski kriminalci, pa nisam hteo da se mesam, mozda je imao i pistolj kod sebe.i tako su svi prisutni udisali smrad trave i gledali jadno dete kako se przi na suncu.uzas

10. Ruska mafija zvijezde tetovira samo na prsima, i to rade malobrojni, jer su zvijezde vrh hijerarhije, a samim tim i povjerenja, tako da je to fejk krimos, oliti pijačar vulgaris.

11. ja sam negde cuo da tetoviraju na kolenima i da je to znak da ta osoba ni pred kim ne kleci kako bilo normalno da je fejk, mogu i ja da istetoviram ms13 na celu, pretpostavljam da onda niko ne bi smeo da se kaci sa mnom ali ta tetovaza me ne bi nacinila pravim clanom bande ms13

12. A jebi se ovo je na engleskom

13. Zarobljena sam u selu Trešnjevica. Taxista nas ostavio kod njega kući i otišao da traži putnike. Ostavio bostan reko da se istuširamo ako želimo i otišao.

14. hahah 3x čitam "zarobljena sam u telu Trešnjevića" reko koji kurac, ko je to

15. Ako je u pitanju aranđelovačka Trešnjevica, onda je super, pošto je to jedno odista prelepo selo. Ima čak i školu u prirodi.

16. reko vam je da se istusirate da njemu bude prijatnije kad vas bude karao posle kad dodje sa 5-6 seljana

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.