reme i ako me trolujes sad nema veze tebi ne zameram jer si jedini koji ispravno tumaci filmove, po mom misljenju.vidim ja da bi teca da me dira i da mu dam da mi pusi pa kao da mu dam savete i pokazem mu gde gresi.ovo je prvi put da me staruje gej
Labavi, pošto ti je trebalo pola sata da smisliš repliku na moj zahtev da mi ustima navučeš kondom na karu pošto kako kažeš ne umem sam, ne verujem da ću te ubuduće išta pitati o filmovima, jer ni najobičniju prozivku ne umeš da protumačiš kako treba
i sad meni treba da bude zao i krivo sto neces nista da me pitas o filmovima..taj ragovor bi verovatno vodio do toga da me pitas da zajedno gledamo film.neka hvala.pitao si me za oralnu tehniku ja ne znam tu koja tebi treba
A šta me pitaš ozbiljno ko da si lud jbg ciljano drkam ljude pojedine to me smiruje
Al' ne drkaš ciljane, samo ideš i sereš. Ali i da su ciljani, nema to veze sa tim jesi li loš ili dobar čovek, nego sa tim da si pod velikim stresom prijatelju dragi, nešto ti se u realnosti popelo na kurac. Jer si naprasno počeo to da radiš, ta promena je problem brt.
reme i ako me trolujes sad nema veze tebi ne zameram jer si jedini koji ispravno tumaci filmove, po mom misljenju.vidim ja da bi teca da me dira i da mu dam da mi pusi pa kao da mu dam savete i pokazem mu gde gresi.ovo je prvi put da me staruje gej
labavi je kosmopolitin dupli
ja sam tolerantan pa i teca je zivo bice
Ne brt, zanima me šta ti se desilo, koji ti je kurac, ništa drugo, nisam ironičan i ne jebem te, niti imam nameru.
to me i plaši, reme, vidim ja da si ti ozbiljan jbg
Labavi, pošto ti je trebalo pola sata da smisliš repliku na moj zahtev da mi ustima navučeš kondom na karu pošto kako kažeš ne umem sam, ne verujem da ću te ubuduće išta pitati o filmovima, jer ni najobičniju prozivku ne umeš da protumačiš kako treba
teča je direktorov dupli
Ne brini se Pani, ono upućeno tebi je samo iskaz neprijateljstva, nemam nameru da te prozivam ozbiljno ♥
Koji nivo, labavi, eee razočaravaš me. "uaaaa pederu uaaa". Aj pali u parkić da se napušavaš s osnovcima
A šta me pitaš ozbiljno ko da si lud jbg ciljano drkam ljude pojedine to me smiruje nekako postajem loš čovek ako sam ikad i bio dobar
i sad meni treba da bude zao i krivo sto neces nista da me pitas o filmovima..taj ragovor bi verovatno vodio do toga da me pitas da zajedno gledamo film.neka hvala.pitao si me za oralnu tehniku ja ne znam tu koja tebi treba
Al' ne drkaš ciljane, samo ideš i sereš. Ali i da su ciljani, nema to veze sa tim jesi li loš ili dobar čovek, nego sa tim da si pod velikim stresom prijatelju dragi, nešto ti se u realnosti popelo na kurac. Jer si naprasno počeo to da radiš, ta promena je problem brt.
Što bi trebalo da ti smeta da zajedno odgledaš film sa drugim muškarcem, ako si siguran u svoju seksualnost. Čega se bojiš, labavi?
Istina je to što govoriš Reme prika
na tu provokaciju odgovaram u roku od sat vremena
Držao bih Remea na gajbi, krsta mi
Ne verujem da će ti trebati manje vremena, dakle s punim pravom nastavljam da te smatram degenerikom
Konta da nije na meni da pitam, al' ono, je l' sve okej brt? Ili da li makar ide ka tome?
toliko hejta bez razloga..odlazim sa sajta..teco pobedio si
...Sa razlogom. 2:0, dečko. Još pasulja preporučujem