Prijava

A brt negdje početkom ljeta sam na bazen pošao i tad mi je voda ušla, mislio sam da sam je izbacio ali nisam, bole me uši od tad, mislim da je infekcija

Do sada vec jeste, trebao si uzeti onaj vakuumski usisivac za usi (da da dobro ste culi) ili ako ne ti onda doktor jer to moze bas da pojebe glavu te infekcije u uhu

Imao sam taj aparatic za ciscenje usiju, nesto kao na vakuum radi kad sam ga zagurao u uho zamalo mozak da izvucem jebo al je korisno kad ga koristis kako bog zapoveda

Ma znam to su predlegali kao alternativu za štapiće za uši jer ti oni uvo useru, možda ga kupim nekad ako ne umrem od infekcije

znam da zvuci kao da te zajebavam, ili se ti zajebavas a ja jedem govna, al mozda posluzi nekome: klekni ispred nekog mekog kreveta, sofe (ne sa drvenim ramom) i udaraj glavu u to uvo dok ne ispadne voda ili se ne nokautiras. obicno ce da ispadne prvo voda.

mozda je sad kasno, ali za svo vreme sto sam trenitao plivanje, ovo sam provalio da jedino deluje za ta bas gadna upadanja vode sto ne mozes da se otarasis odmah.

Glavu o krevet, naravno, ne sam pesnicom...

Idi kod ušnog, imaju ono govno i pod jakim mlazom vode isperu sva govna iz ušiju i onda ti bude ok posle dva dana.

Ili je to, ili je upala, ako je upala, završićeš sa meningitisom na kraju i umrećeš.

Moze ovo sto kaze celt, moze ovo sto kaze aleksandarkg, a mozes i da ostavis tu vodu unutra, da ti se stvori upala i da najebes nenormalno.

Parafraziram al ako ti je fazon malo busna bubna opna i udje ti voda u srednje uho, tu krene da se greje i krene upala, i krenu da se stvaraju bakterije i navuces infekciju neku jebenu moz dumres ozb.

Vrv ti nije nista, al skoro sam cuo za takav slucaj pa sam se setio.

Ovo sto celt prica sam radio ja kao klinac samo pravio vakuum dlanom i radilo je

Pravac kod ušnog, neka to pročisti. Ja to radim jednom godišnje i poslije toga se osjećam se kao prase u lokvi blata, te se mnogo lakše hvatam u koštac i sa najjačim izazovima modernog života.

Lupao sam malo glavom ali već duže ne osjećam ništa da mi je unutra. Ove nedelje san kod ušnog, nadam se da mi sredi to što ima pa ću se onda paziti jbg samo da nisam već zaglibio, fala vam ljudi

Procitacu posle ali od vide u uvetu je jedini lek skakutanje na nozi uz nakretanje glave na tu stranu

Ispada ko iz pičke
Moraš da trupćeš onako ne da doskočiš kako treba

A tome ima nedelja
Donji si
Voda bi isparila sama ili iscurela kad spavas na toj strani tokom noci
Infekcija je

Ma kakvo kurac skakutanje i bilo šta tome slično, ja prošle ili preprošle godine navukao tu muku na moru, tipa 4. dan šušti mi u uvetu i to iritira tako, probao apsolutno svaki način da to isteram, ujebao stvar štapićima za uši izgleda još više, nakon dva dana taman se privikao na šuštanje, kad ono poče da boli boktejebo mislim umreću koliko boli, ne mogu da jedem, vilica cela boli, ma ni da zinem bukvalno, cigaru ne mogu da držim u ustima. Sedmog dana ja kod lekara tamo kod njih, jbg nužda, on kao neki vakuum koristio da proba da izvuče, prepisao kapi neke da kupim i teraj, teraj kurac moj gutao sam diklofene na po dva sata da mogu da pojedem nešto/zaspim/gledam na oči, mislio da ću i od njih da se sjebem, ko još pije diklofen na dva sata dva-tri dana. Upala neka gadna izbila usled te vode, ja veći bol ne pamtim od toga, mislio ljudi seru kako to može da bude bolno.

Došao kući, hidrogenom ispirao ma kurac savija me od bolova na oči ne vidim, sutradan kod lekara, oni isprali tim mlazom tople vode i savetovali da jednom godišnje i uvek pre letovanja da odem na ispiranje (jbg nisam od tad) i dali mi neke kapi na bazi maslinovog ulja koje navodno sprečavaju zadržavanje vode i masti i svega u uvetu, nastavio ja sa tim kapima grčkim koje sam imao ozdo (e to je bila dobra stvar, zelena neka bočica ali ne znam naziv), i posle još pet dana preživim.

Svaki put se sad isečem kad osetim da mi je voda zašla nekud tamo

probajte dubljenje na glavi..sto samo ne sacekate da ispari ta voda?

Samo ispiranje je pravo rešenje, ove zajebancije sa čuvarkućom i drugim narodnim kurcima zajebi, umrećeš od meningitisa.

Opasno sam porezao usnu papirom, kažu da su ove posekotine od papira najbolnije, jer su duboke, ne krvare (ili jako malo) i nešto ulazi vazduh nemam pojma gledao na netu. Stavio neku vatu i stisnuo sam je zubima. Ako me gledaju ovi masoni preko facecama, mislim da se pišaju od smeha a jebem ih usta boli strašno.

sledeci put koristi gumenu lutku da vezbas ljubljenje, a ne papirnu

Hahahaha dobro mi ga nabode u dupe usro sam ti glavic.

Uhvatila me neka tuga danas baš
Jesam ja emotivna pička nema tu šta al sam danas u kanalu presolidno
U Mladenovcu ima neka vojna vežba s Natom ili Natoom kako god da je pravilno i druže Sns isterao botove da bacaju cveće na ulice
Kao neko sto šamara da mi je zategao
Nisam mislio da smo u ovolikom kurcu i ne znam koj kurac shvatam ovo lično ovako