Prijava

Sevast mi je pre 300 godina poslao jednu pesmicu i ja dodjem na vukajliju nakon 300 godina da procitam jos jednom tu pesmu. Kad ono... Nema nijedne poruke. Ccc

Eh ta stara vukajlija, vreme ultimativnih simpova koji pisu pesme devojkama na internetu lol

Lavanda,pun je internet simpova,ali dok sam ja tu ovde ih nece biti,zato mrs sa sajta i trazi ih negde drugde,pun ih je internet.

https://youtu.be/DzfqBlElvsA

Zamisli puknes 500 evra na pesmu (pretpostavljam) i onda imas 40k pregleda na tom i dozivotnu sramotu

Upravo sam saznao da je preminuo jedan meni veoma drag čovek - čovek koji mi je lečio pse poslednjih desetak godina i kog sam izuzetno cenio i voleo, sa kojim sam bezmalo bio prijatelj. Jedan od onih blagih, krotkih i prostosrdačnih ljudi koji unose vedrinu u ovaj svet, kog je moguće savršeno opisati jednim pojmom i sa dve jednostavne reči - dobar čovek. Primer dobrog čoveka (u ovo ne treba ulaziti jer svako od nas vrlo dobro razume na šta se odnosi, i svako ga prepozna kada ga sretne - tu ne može biti omaške i zabune).

Četrdeset dve godine. Primljen je u bolnicu sa cirozom jetre; nikome nije palo na pamet da ga testira na kovid i ozbiljnije pregleda - dok se neko od lekara dosetio, zakačio je tešku upalu pluća koja je rezurtirala komom. Borio se dve nedelje; ostavio je iza sebe ženu i troje dece.

Ovo je četvrti slučaj da mlad čovek nastrada direktno usled lekarske nebrige, za koji lično znam. Komšija mi je umro tako što su mu probili dušnik na gastroskopiji; kada mu je pozlilo - odbili su da ga pošalju u Kamenicu, pod izgovorom da je sve u redu (još se čovek naljutio što pacijent nema poverenja u njegovu stručnu procenu). Kada su naposletku nazvali doktora u Kamenici, prvo što je čovek rekao bilo je snimite mu pluća, pod hino. No bilo je već kasno, hrana mu je završila u plućima i umro je u agoniji, za manje od nedelju dana. Trideset osam godina.

Žena koja je pre dve ili tri godine umrla od jebene sepse, jer je administracija bila toliko nenormalno spora da je seoski lekar nije poslao na bolničko ispitivanje na vreme.

Otac od kuma koji je primljen u bolnicu sa moždanim udarom - kada je ovaj konačno stigao iz Australije, nakon tri dana, prvo što je uradio opipao mu je čelo shvatio je da gori - niko u bolnici nije znao da čovek tri dana ima temperaturu. Dao lekaru 500$, ovaj odradio nalaze ispočetka i shvatio da čovek ima upalu pluća i da ni jedan nalaz prethodno nije uradjen kako treba - krv, srce, pluća...Umro je nakon dva dana. Četvoro roditelja, supružnika, četvoro nečije dece.

Eh da si samo mogao čaj da im skuvaš taj neki biljni.

Da samo mogu sada da se teleportujem tu negde gde živiš, pičku retardiranu da ti izlomim.

Zap pazi se tuci ce te debelim knjigama poezije ne ugovaraj trosarinu ponavljam NE UGOVARAJ TROSARINU

Al posle čajem da me nadojiš i izlečiš rane

Da je malo normalniji ovaj melk napisao bih nesto pomirljivo tipa: "naravno da greske lekara postoje, naravno da ima govnara medju nama, naravno da se stitimo da niko ne odgovara, ali i ti za te 4 tragicne smrti imas podatke samo od porodice, al ona je, slozices se, pristrasna"

Al posto je antivakserski travar. Neka popije caj da se smiri

Npr coveka koji ima cirozu, terminalno stanje, lecivo jedino transplantacijom + korona koja vec dobrano nacet organizam razbucava (a kenjas da ga nisu testirali, nijednoj bolnici ne mozes prismrdeti bez testa), njegovu smrt pripisujes lekarima. Come on.

Sad i najmanje bolnice testiraju sve na koronu i jedva cekaju da je neko pozitivan da bi ga cepnuli u kovid bolnicu da skinu muku s vrata. nIjE tEsTiRaN

Da su lekari malo manje poput tebe Zap, neko bi se možda i počešao što radite u najbednijim mogućim uslovima i umirete kao muve.

"Upala pluca rezultirala komom" a covek ima cirozu. Pre bih rekao da je upao u hepaticnu komu izazvanu cirozom. Al nemam sve podatke. Nemas ih ni ti. Al si osudio lekare. Ma pusi ga. Uopste necu ni da budem smradina da pitam, a odakle mu ciroza, jel bio alkos. Dobar covek. Ma picka ti bre materina

Zap ne seri. Ja sam imao koronu ove godine, kevu, koja je plućni bolesnik i s kojom sam prethodno nedelju dana proveo u kući (bili u kontaktu sa istim zaraženim ljudima oboje) - nisu hteli da testiraju jer su utvrdili da nema potrebe. Nevažno. Ne nameravam da ulazim u bilo kakvu diskusiju sa tobom oko bilo čega, ikada. Svako dobro.

Umro ti je drug alkoholicar i sad draškaš patku na svaku smrt kovid lekara, toooo, umro jos jedan jer je mene boleo zeludac mesec dana tooooo

"Zena koja je umrla od jebene sepse"

Sepsa nije bolest srednjeg veka, nije cak ni bolest, nego stanje, komplikacija druge bolesti, umire godisnje 20 miliona od iste.

Neobavesteno govedo tupavo

Drkam patku na tvoju ženu, decu, mamu, sestru i tetku ako ih imaš.

Jedno je sigurno: ti navijaš za smrti lekara u skafanderima. Ti si zlikovac u ovoj priči.